Brandveiligheid in bouwprojecten: een inzichtelijke gids voor architecten

In het dynamische landschap van de bouwsector is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Op 1 juli 2022 onderging de brandwetgeving een ingrijpende transformatie, en het begrijpen en correct integreren van deze veranderingen in ontwerpen is essentieel voor architecten. Unilin Insulation heeft in reactie hierop een informatieve en praktische whitepaper ontwikkeld om professionals te ondersteunen in deze overgang.

Gratis Whitepaper 'Brandveiligheid van Gevels en Daken'

De whitepaper 'Brandveiligheid van Gevels en Daken' voorziet in alle noodzakelijke informatie met betrekking tot de nieuwe brandwetgeving. Eén van de centrale thema's is de brandveilige opbouw van gevels in niet-eengezinswoningen. De meest essentiële aspecten van de gewijzigde wetgeving komen aan bod. Daarnaast krijgen ook brandveilige daken de nodige aandacht.

Deze twee onderwerpen vormen de ruggengraat van de nieuwe regels. De whitepaper biedt architecten de nodige inzichten om deze voorschriften correct te integreren in projecten.

Theorie Ontmoet Praktijk

De whitepaper gaat verder dan louter theoretische kennis. Verwacht ook praktische aandachtspunten en ontwerpmaatregelen die je onmiddellijk kunt implementeren in lopende en toekomstige projecten. Zo speelt Unilin Insulation in op de nood aan tastbare en toepasbare informatie voor architecten.

Gratis Exemplaar Aanvragen

Benieuwd naar deze whitepaper? Vraag dan je gratis exemplaar aan via de website van Unilin Insulation. Verruim je kennis en laat je inspireren door deze whitepaper op maat van architecten. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden om te werken aan duurzame gebouwen die voldoen aan de hoogste normen voor brandveiligheid.

Deel dit artikel:
Onze partners