BVA archigoldcup Gent 2015

BVA organiseert jaarlijks de BVA archigoldcup, een zaalvoetbalevenement voor architecten. Op 24 augustus 2015 zal de Gentse editie van start gaan. 16 ploegen nemen deel aan het tornooi. De finale vindt plaats op maandag 21 september 2015. De wedstrijden worden gespeeld in het universitair sportcentrum (GUSB), Watersportlaan 3 in Gent.

Netwerken

De BVA archigoldcup is een zaalvoetbalcompetitie die op een ludieke manier architecten bij elkaar brengt en netwerking mogelijk maakt. De wedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd in Antwerpen, Gent en (weldra ook terug in) Hasselt. Enkel architecten, student-architecten en medewerkers van architectenbureaus kunnen deelnemen. Omdat er steeds meer vrouwen het beroep van architect uitoefenen, worden ook vrouwen actief in de competitie betrokken.

De winnende teams worden uitgenodigd op een internationale architectencup tussen Vlaanderen en Nederland. De Archigoldup wordt voornamelijk gesponsord door fabrikanten. Op elk van de wedstrijden worden deze fabrikanten uitgenodigd zodat ook netwerking tussen architecten en fabrikanten gestimuleerd wordt.

Speelt jouw bureau dit jaar mee? Bekijk dan zeker het schema van de eerste speeldagen hier.


3D-printen

Op maandag 7 en woensdag 9 september organiseert BVA ook een infomoment over 3D-printen in de cafetaria van het GUSB. Op beide avonden gaan sessies door rond 20u30 en 21u30. Je kan er een 3D-printer live aan het werk zien en het team van Goedhart Repro beantwoordt er al je vragen over 3D-printen.

 

Bron: BVA beroepsvereniging voor architecten

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage