BVA organiseert open gesprek met Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck

BVA nodigt samen met Delen Private Bank zijn leden, sponsors en sympathisanten uit op zijn traditionele nieuwjaarsevent, op donderdag 13 februari 2020 in Gent. Dit jaar vindt er een open gesprek plaats met Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck. 

Halfweg 2020 loopt het mandaat van Leo Van Broeck ten einde. Voor veel architecten is hij in tegenstelling tot zijn voorgangers een bezielde en gedreven pleitbezorger van de klimaatzaak, een criticus die ons allemaal - ook het beleid - onverbiddelijk blijft wijzen op onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Voor anderen is hij eerder een wijsneus die veel ferme uitspraken doet, maar zich liever wat meer aan zijn kerntaken zou houden.

BVA is bezorgd om zijn erfenis en vraagt zich af hoe we daarmee verder kunnen omgaan. De vereniging wil nagaan welke initiatieven ze kan nemen om het lopende proces niet teloor te laten gaan, maar het verder uit te diepen en vorm te geven. Hoe kunnen we het duurzaam implementeren in elke beroepspraktijk.

U kan als BVA-lid of -sponsor gratis deelnemen aan dit event mits voorafgaande inschrijving via de BVA-website.

Niet-leden kunnen zich ofwel vooraf lid maken ofwel een bijdrage van 10 € (excl. BTW/ kosten) betalen. Ook zij moeten zich vooraf inschrijven.
 

PROGRAMMA

19u30: registratie en ontvangst door BVA en Delen Private Bank
20u00: verwelkoming door Herman Jult, voorzitter van BVA
20u15: inleiding door Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck
            gevolgd door een open discussie met de aanwezigen
21u30: receptie
23u00: einde

Bron: BVA
Deel dit artikel:
Onze partners