BWMSTR zkt deskundigen

De Vlaams Bouwmeester vernieuwt. Op vrijdag 20 januari 2011 werd het nieuwe Atelier geopend in hartje Brussel. Peter Swinnen wil hiermee de zichtbaarheid van de werking en de integratie in de stad verhogen. Om de publieke opdrachtgevers nog vakkundiger te begeleiden is het Team Vlaams Bouwmeester nu op zoek naar experten voor de vier ‘pools’: ondersteuning van een openbaar bestuur, uitvoering van een studieopdracht, adviesverlening van een lokaal openbaar bestuur of medewerking bij conceptstudies voor stadsvernieuwing.
De Vlaams Bouwmeester vernieuwt. Op vrijdag 20 januari 2011 werd het nieuwe Atelier geopend in hartje Brussel. Peter Swinnen wil hiermee de zichtbaarheid van de werking en de integratie in de stad verhogen. Om de publieke opdrachtgevers nog vakkundiger te begeleiden is het Team Vlaams Bouwmeester nu op zoek naar experten voor de vier ‘pools’: ondersteuning van een openbaar  bestuur, uitvoering van een studieopdracht, adviesverlening van een lokaal openbaar bestuur of medewerking bij conceptstudies voor stadsvernieuwing.
Deze externe ontwerpers en deskundigen kunnen dan geraadpleegd worden bij specifieke advies- en begeleidingsopdrachten. Geïnteresseerden worden uitgenodigd zich kandidaat te stellen met hun portfolio.


Inschrijven

Vlaams Bouwmeester
Inschrijven van 1 tot 30 maart 2012
www.vlaamsbouwmeester.beDeel dit artikel:

Onze partners