Caleffi Hydronic Design: gratis opleidingen inregelen!

Duurzame installaties hebben hun intrede gedaan: het gebruik van hernieuwbare energie, hydride systemen, warmtepompen, energiezuinige componenten, ... Een goede zaak voor onze toekomst! Maar het belang van goede naregeling valt niet te onderschatten. De consument stelt het uiteindelijke comfort als hoogste doel. Caleffi zet op de Caleffi Academy opleidingsdagen ontwerp, optimalisatie en inregelen van de installatie centraal.

Om duurzame installaties optimaal te laten presteren, op vlak van zowel verbruik als comfort, is het cruciaal om een correct hydraulisch concept te ontwerpen en deze zo efficiënt mogelijk door te rekenen. In het hydraulisch ontwerp wordt de algemene prestatie immers bepaald door tal van factoren: leidingdiameters, component-parameters, verschillende debieten, en meer.

Niet minder belangrijk in het hydraulisch ontwerp is de gewenste naregeling met betrekking tot het uiteindelijke comfort dat de installatie zal opleveren. Het correct inregelen van de installatie is dus een essentieel onderdeel van de hydraulische installatie. 

 

Opleiding

Tijdens de Caleffi Academy opleidingsdagen leer je er alles over. Naast het ontwerpen en optimaliseren van hydraulische concepten komt ook het inregelen van de installatie uitgebreid aan bod, m.n. in warmtesystemen met distributie-units (satellietunits) zoals centrale stookplaatsen en stadsverwarming.

 

Software

Er wordt gedetailleerde informatie en oplossingen aangereikt voor elke situatie. Elke deelnemer kan tijdens de opleiding gebruik maken Caleffi Hydronic Design, een unieke software voor het optimaliseren van hydraulische concepten. In tegenstelling tot andere berekeningssoftware is het met Hydronic Design mogelijk verregaande optimalisaties door te voeren en controles uit te voeren op systeemfouten. De software simuleert zelfs rendementen op lange termijn. 

De Caleffi Academy opleidingen zijn volledig gratis. Elke deelnemer kan na het volgen van de opleiding de software gedurende een maand gratis gebruiken.

 

Inschrijven voor de opleidingen via care.caleffi.be/#academy

Alle info over Caleffi Hydronic Design software: care.caleffi.be/#hydronicDesignSoftware

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage