Centrum duurzaam bouwen organiseert Energiedagen

Op 1 en 3 oktober organiseert het Centrum Duurzaam Bouwen, in samenwerking met een karrenvracht partners uit de academische wereld en duurzame-bouwsector, zijn Energiedagen. Tijdens een goed gevuld programma gaan workshops dieper in op onder meer sanitair warm water voor architecten gebouwbeheerders, onderhoud en inregeling van bestaande HVAC-installaties en besparen op elektriciteit.
Op 1 en 3 oktober organiseert het Centrum Duurzaam Bouwen, in samenwerking met een karrenvracht partners uit de academische wereld en duurzame-bouwsector, zijn Energiedagen. Tijdens een goed gevuld programma gaan workshops dieper in op onder meer sanitair warm water voor architecten gebouwbeheerders, onderhoud en inregeling van bestaande HVAC-installaties en besparen op elektriciteit.Naast CeDuBo worden de Energiedagen onder meer gerealiseerd door WTCB, Cogen Vlaanderen, Smart Geotherm, Thomas More, KDG, Groen Licht Vlaanderen, Technolec, Laborelec, Xios Hogeschool Limburg, Bouwunie installateurs,Warm Limburg, Infrax,DuboLimburg,Lemcko en anderen.
Op 1 oktober gaat men tijdens een aantal sessies dieper in op allerlei aspecten van verwarming en ventilatie. Op 3 oktober gaat de aandacht naar energiebesparing in elektriciteitsinstallaties.

Inschrijven is verplicht, een uitgebreid programma vindt u hier.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage