CL- & XL-plafondpanelen, zoveel meer dan enkel plafonds

Zowel CL- als XL-plafonds van LCC-Plafonds zijn opgebouwd uit lineaire panelen met gesloten voeg en beschikbaar met een nano perforatie van 0,8 mm. Ze zijn geschikt voor tal van ruimtes en toepassingen. Een CL-plafond creëert een monolithisch beeld zonder zichtbare structuur. Een XL-plafond is ideaal voor toepassingen in gangen of voor grote oppervlaktes tussen bandrasters en biedt een vlotte toegang tot het plenum. 

NanoPerfo® combineert het beste van 2 werelden

Met perforaties in de panelen van slechts 0,8 mm en een doorlaat van 2% combineert de NanoPerfo® het beste van twee werelden. Het biedt namelijk een optimale lichtreflectie van 80% en een uitstekende akoestische absorptie (αw 0,75).

Dankzij de lichtreflectie van meer dan 80% heb je minder kunstlicht nodig. Daarbij bekom je via de perforaties in combinatie met een akoestische isolatie een performant akoestisch comfort.

 

Extra voordelen

De mogelijkheden en toegevoegde waarde van een lineair CL- en XL-plafond met gesloten voeg gaan verder. Het zorgt voor een eigentijds en strak design, een veelzijdig en flexibel ontwerp, budgetvriendelijkheid, brandstabiliteit en verschillende toebehoren op maat op vlak van verlichting en verluchting. 

 

Inzet voor duurzaamheid

LCC-Plafonds kiest bewust voor oplossingen met een minimale ecologische impact. Zo worden de panelen vervaardigd uit ecologisch verantwoord, duurzaam materiaal. Eigen groene stroom wordt geproduceerd en alle materialen zijn in hoge mate recycleerbaar.

Verder wordt de afstand tussen grondstof en productie beperkt tot het absolute minimum. Zo blijft de CO2-uitstoot van projecten beperkt. Ten slotte zijn de plafonds op maat gemaakt om de afvalberg te minimaliseren. 

Bron: LCC-Plafonds

Deel dit artikel:

Onze partners