Cosentino lanceert digitaal en fysiek platform voor ontwerp- en architectuurprofessionals

Het Spaanse Cosentino, gekend voor zijn oppervlakken, lanceert het C-TOP Design-platform. Het moet een on- en offline community worden, die zowel een schat aan praktische informatie en tools bevat, als een inspiratiebron is voor professionals uit de architectuur- en designwereld. Met verschillende initiatieven en een reeks voordelen – zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om een offerte aan te vragen – wil Cosentino hen ondersteunen in elk stadium van het creatieve proces.

Een digitale omgeving

Het C-TOP Design Digital-platform kadert in een grotere ambitie van Cosentino om een krachtige digitale omgeving uit te bouwen waar architecten en ontwerpers dagelijks ondersteuning kunnen vinden en elkaars werk kunnen bekijken. Naast bundels specifieke kleuren voor verschillende toepassingen, technische informatie over Silestone, Dekton of Sensa by Cosentino, prijslijsten voor onder ander tegel- en badkamertoepassingen, de mogelijkheid om vormplaten te maken en monsters aan te vragen met een levering binnen 48 uur, vind je er ook het C-Top Magazine met daarin uitgelichte projecten en andere inspirerende toepassingen. Er is plaats voor professionals om hun realisaties in de kijker te zetten en zich zo online te profileren. Via de sociale media en andere online-kanalen van Cosentino, krijgt de ontwerper zo de kans zich op internationale wegen te bewegen.

Naast de digitale voordelen, krijgen geregistreerde professionals ook een ‘Creative Box’ toegestuurd: een doos met handige kleurstalen en voorbeelden van de nieuwste collectie, en een inspiratieboek met realisaties waarin oppervlakken van Cosentino de hoofdrol spelen.

 

Cosentino komt naar je toe

Cosentino trekt haar gemeenschapsvorming verder door naar de fysieke wereld, door in grote steden wereldwijd – waaronder binnenkort ook Antwerpen – winkels op te richten waar het opbouwen en onderhouden van netwerken centraal staan. Deze exclusieve ruimtes, uitgerust met de nieuwste augmented reality-technologieën, zullen de Cosentino-klanten in staat stellen elkaar te ontmoeten en in het Atelier Lab te experimenteren voor binnen- en buitentoepassingen met de verschillende Cosentino materialen. De managers en verkopers van het bedrijf zullen er rechtstreeks te benaderen en aan te spreken zijn.

Bron: Cosentino
Deel dit artikel:
Contacteer Cosentino
Onze partners