Creëer een uitnodigende sfeer met de eerste collectie tapijten van 2TEC2

2TEC2 introduceert de eerste collectie tapijten. Deze collectie biedt een breed scala aan ontwerpen, kleuren en vormen met nauwkeurig afgewerkte boorden.

In totaal zijn er twaalf verschillende kleurdesigns verkrijgbaar. Tien ervan zijn gebaseerd op de bestaande bestsellers van de vloerencollecties Hybrid, Infinite, Marble en Lustre.

Twee tapijten zijn gebaseerd op een gloednieuw en fris ontwerp: Alhambra. Geïnspireerd door het Moorse, zonovergoten Alhambra paleis, speelt het patroon met fijnmazige mozaïeken en plantaardige motieven. De Arabische naam 'alHamra' betekent 'het rode fort', een eerbetoon aan het natuurlijke spel van licht en zon op warme avonden.

Creatieve vrijheid

Tapijten kan je makkelijk verplaatsen, wat eindeloze mogelijkheden biedt voor de inrichting van je ruimte. Ze zijn perfect om stijlvol en elegant verschillende zones in je interieur visueel te definiëren.

De 2TEC2 tapijten zijn standaard beschikbaar in vier vormen en in een groot aantal afmetingen, maar verdere personalisatie in maat of afwerking is steeds mogelijk.

Kwaliteit

Net als 2TEC2’s geweven vloeren zijn de tapijten gemakkelijk te onderhouden, waterproof en bestand tegen intensief commercieel gebruik. Bovendien zijn ze brandvertragend, schimmelwerend en geschikt voor zowel binnen als buiten. Deze hybride vloeroplossing brengt het beste van harde en zachte vloeren samen.

Bron: 2TEC2
Deel dit artikel:

Contacteer 2TEC2

Onze partners