CUPACLAD® van Cupa Pizarras, verluchte gevelsystemen in natuurleien

© Cupa Pizarras
© Cupa Pizarras
© Cupa Pizarras
© Cupa Pizarras
© Cupa Pizarras
© Cupa Pizarras

CUPACLAD® beschermt en decoreert allerlei soorten gevels met natuurleien die een levensduur van meer dan 100 jaar hebben. De gevel blijft in dezelfde staat zoals op de eerste dag, zonder kleurwijzigingen of onderhoud.

CUPACLAD® is de ideale bekledingsoplossing voor allerlei soorten projecten, door het gebruik van tektonische leien met een lange levensduur, door de nieuwe bevestigingssystemen en door de efficiëntie van de verluchte gevel.

Natuurleien

De CUPACLAD® systemen werden ontwikkeld naar aanleiding van de behoefte om natuurleien aan te passen aan de nieuwe architectonische stijlen en trends, die een meer ecologische en duurzame constructie vereisen. Leisteen is een geheel natuurlijk product met niet te evenaren technische eigenschappen die zorgen voor een aanzienlijke toegevoegde waarde voor om het even welk soort project.

Ecologie

De CUPACLAD® systemen, in 100% natuurleien, bekleden verluchte gevels op een doelmatige en duurzame wijze. De analyse van de levenscyclus van de leien, waarmee het wereldwijde milieu-impact van een bouwmateriaal kan worden gecontroleerd, toont aan dat CUPACLAD® een van de meest ecologische opties is voor de bekleding van gevels, dankzij de natuurleien die een enorm verschil maken met geprefabriceerde producten.

duurzaam

In tegenstelling tot andere geprefabriceerde producten, worden onze 100% natuurleien met de hand getransformeerd door meester-hakkers, zonder enige extra behandeling.

Efficiëntie

De CUPACLAD®-systemen worden gemakkelijk en snel geïnstalleerd door een specialist in gevels; zodra ze geplaatst zijn worden ze stevig bevestigd en vereisen ze geen onderhoud.

Modern

Een nieuwe wereld van mogelijkheden voor projecten van natuurleien, met lichte en flexibele systemen, die kunnen worden aangepast aan alle oppervlakken.

 

Deel dit artikel:
Onze partners