De Albo Fenix: designbrievenbus op maat

De brievenbussenfabrikant Albo komt sinds de overname door ARLU met zijn eerste product op de proppen: de Albo Fenix. Het strakke, minimalistische ontwerp wordt helemaal vervaardigd uit aluminium. Robuust design, dus.

De designbrievenbus heeft een hoogte van 124 cm, een breedte van 13 cm en een diepte van 40 cm. “De naam Fenix is niet toevallig gekozen,” zegt communication officer Johan Debaere. “Dit is namelijk het eerste nieuwe product van Albo sinds Argent Alu de bekende brievenbussenfabrikant overnam. Deze brievenbus staat dan ook symbool voor de heropleving van het merk.”

Praktisch en personaliseerbaar

Deze Albo Fenix is uitgerust met een verticale en volledig vlakke brievenklep. De klepopening omvat een antidiefstalvoorziening, waardoor je post altijd veilig is. Binnenin is de bodem uitneembaar zodat het postvolume verdubbeld kan worden: ideaal tijdens vakantieperiodes of lange afwezigheid. De bodem is ook voorzien van afwateringsgaten en een speciale profilering zodat condens de post niet kan beschadigen.

“Aangezien de Fenix volledig uit aluminium vervaardigd is en naar wens gepoederlakt wordt in de unieke Albo textuurkleuren, bieden wij zelfs een levenslange garantie tegen roest,” legt Johan Debaere uit. “Deze Albo Fenix kan verder uitgerust worden met een geïntegreerd pakjescompartiment en kan optioneel met een cijferslot in plaats van een sleutelslot geleverd worden. Op vraag kunnen wij ook het huisnummer of de naam aan de voorzijde en/of aan de zijkanten graveren.”

Deel dit artikel:

Contacteer ARLU

Onze partners