De Architectural Review Schools Awards 2015

De Architectural Review (AR) Awards kennen een internationale omvang. Ze vieren uitmuntende en innoverende projecten uit de hele wereld. De categorieën voor 2015 zijn 'Huis', 'Scholen' en 'Cultuur', met elk een eigen looptijd gedurende het jaar. De eerste categorie is afgesloten, de tweede is nu geopend voor inzendingen. Hij viert toonaangevende voorbeelden van onderwijsgebouwen. Je kan projecten indienen tot 7 augustus.

Erkenning

Van kleuterscholen tot universiteiten, van kinderdagverblijven tot middelbare scholen, ... de prijsuitreiking biedt een kans om als topontwerper erkend te worden op het wereldtoneel:

AR maakt voor alle winnaars een mini-film. Deze wordt op diverse digitale kanalen getoond. De video van de winnaar van de categorie 'Huis' werd ondertussen al meer dan 18000 keer bekeken. Bovendien zullen alle winnaars, met een uitgebreide studie over hun winnende gebouw, in het AR Magazine verschijnen. Hiermee bereikt AR een internationaal publiek van 60000 lezers. Het vormt publiciteit ter waarde van €70000. Tot slot kan je door de waardering van de AR-jury nieuwe klanten aantrekken.

Heeft u een educatief project afgerond in de laatste 5 jaar? Dien het hier in. De instapkosten bedragen € 491,69.

David Chipperfield Architects won in de categorie 'Huis' met Fayland House. De video en de volledige studie van het gebouw, kan je hier bekijken.

 

Bron: The Architecural Review

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage