De Saegher speelt in op trends op Batibouw 2013

De Saegher CRH Clay Solutions was ook dit jaar aanwezig op Batibouw 2013 om zijn aanbod te presenteren. De baksteenfabrikant speelde voor deze Batibouw-editie in op de hedendaagse trends in de moderne architectuur met aparte producten. Op de batibouw-stand van De Saegher werd de focus gelegd op natuurlijke, heldere en ambachtelijke vormgeving.

De Saegher CRH Clay Solutions was ook dit jaar aanwezig op Batibouw 2013 om zijn aanbod te presenteren. De baksteenfabrikant speelde voor deze Batibouw-editie in op de hedendaagse trends in de moderne architectuur met aparte producten. Op de batibouw-stand van De Saegher werd de focus gelegd op natuurlijke, heldere en ambachtelijke vormgeving.Salerno 43wf; Wasserstrich


De Saegher CRH Clay Solutions vertegenwoordigt op exclusieve basis Europese fabrikanten van constructieve grof keramische bouwmaterialen. Waaronder gevelstenen, gevelplaten, klinkers, pannen en andere randproducten. De Saegher richt zich tot de bovenkant van de markt en informeert bouwheer en architect over het ruim Europees aanbod. De baksteenfabrikant draagt met de sterke Europese contacten zijn steentje bij aan de tendens naar de opvatting dat gevelstenen ook een essentieel onderdeel zijn van de innovatieve, hedendaagse architectuur.
Parelgrijs; HandvormDe Saegher was ook dit jaar aanwezig op Batibouw om zijn aanbod te presenteren. Met de architect als belangrijke doelgroep differentieert De Saegher zich met aparte producten, aparte kleuren en aparte vormen. Ook voor deze Batibouw-editie onderscheidde de baksteenfabrikant zich met gevelstenen van natuurlijke texturen en kleuren. De Saegher speelt ook in op de huidige trends in de architectuur. Zo stonden gevelstenen met heldere kleuren in de kijker en worden sobere tinten achterwege gelaten. Grove en ruwe stijlen creëren ook een evenwicht tussen het ambachtelijk karakter van de gevelstenen en een strakke architectuur.


 


Bruno De Saegher, algemeen directeur bij De Saegher Clay Solutions, geeft voor de camera van Architectura.be uitleg over De Saegher op BATIBOUW 2013.


Deel dit artikel:
Onze partners