De volgende generatie onderdakfolies

”Het onderdak is de zwakste schakel in het dak.” Deze feedback van ervaren dakdekkers was de uitdaging waar DÖRKEN voor stond. Daarom begon het bedrijf een missie, met als doel: onderdakfolies ontwikkelen met een maximale levensduur en een grotere weerstand, zelfs te gebruiken onder de moeilijkste omstandigheden. 

De resultaten van het succesvolle traject zijn verwerkt in de DELTA®-MAXX PLUS en DELTA®-FOXX PLUS premium producten, waarvoor DÖRKEN nu een garantie van 30 jaar op de werking geeft.

Dit is mogelijk gemaakt door een aangepaste combinatie van beproefde grondstoffen, door de grondige knowhow en door het gebruik van de modernste productietechnologie (DELTA®-BiCo- en DELTA®-AdTec-technologieën).

Langetermijntesten, waarbij ook rekening wordt gehouden met luchtverplaatsing als belangrijke verouderingsfactor, alsmede speciale testprocedures bevestigen de bijzondere weerstand van de nieuwe generatie onderdaken. Deze DÖRKEN-innovatie is uitdrukkelijk onderbouwd door een ETA.

Dankzij al deze ingrepen kan DÖRKEN het verouderingsproces van zijn folies radicaal vertragen. Daardoor zijn deze premium producten geschikt voor elke toepassing – of het nu gaat om de uitbouw van een oud dak, de bouw van een nieuw dak of om een renovatie.

DELTA®-MAXX PLUS - duurzame folie voor maximale efficiëntie

De DÖRKEN premium producten kunnen nog veel meer. Naast de nieuwe, extra lange garantie en de bewezen levensduur biedt de DELTA®-MAXX PLUS onderdakfolie ook een materiaalbesparing tot 30 procent. Dankzij de specifieke dubbele kleefstroken is de folie gemakkelijk te draaien en te hergebruiken bij de volgende baan.

Dit resulteert in minder materiaalverlies en een snellere en eenvoudige plaatsing. Minder handelingen en kortere afstanden op het dak leveren een extreme besparing van tijd en kosten op. Maximale efficiëntie ontmoet zeer hoge rendabiliteit. Bovendien is DELTA®-MAXX PLUS getest als mandragend en dankzij Eurobrandklasse B wordt de verspreiding van vlammen beperkt.

Ontdek nu alle voordelen van DELTA®-MAXX PLUS.

DELTA®-FOXX PLUS - robuuste folie voor extreme weersomstandigheden

Ook de uiterst robuuste DELTA®-FOXX PLUS krijgt voortaan een functiegarantie van 30 jaar. De dubbele kleefstroken zorgen voor een kostenefficiënt plaatsingsgemak, aangezien er niet opnieuw hoeft te worden afgekleefd.

Het vertrouwde Lotus-effect zorgt er bovendien voor dat water sneller van de folie afrolt. Dit betekent meer zekerheid bij de verwerking en houdt de thermische isolatie op lange termijn droog.

Dankzij zijn weerstand is DELTA®-FOXX PLUS perfect geschikt voor toepassing in bergachtige gebieden, bij daken met een flauwe helling en achter gesloten gevelbekleding.

Bron: DÖRKEN
Deel dit artikel:

Contacteer Dörken

Onze partners