De woning van een architect in Antwerpen

Een ruimte van sereniteit, succesvol geïntegreerd. Het gebruik van staal en baksteen zorgt voor een uitzonderlijke harmonisatie met de natuurlijke omgeving.

Dhr. J. Van HoyDonck realiseerde met zijn architecturaal project een harmonieuze integratie van huis en omgeving. Het gebruik van baksteen en staal, het perfect evenwicht tussen het traditionele materiaal in deze regio en een hedendaags materiaal. Een project dat actief bijdraagt aan de integratie in de omgeving.

Naadloos verbonden

Horizontale en verticale lijnen, schaduw en licht, een nieuwe constructie van gebouwen … Door zowel het esthetisch karakter als de technische mogelijkheden, bevestigt de staalconstructie nogmaals dat het zich naadloos kan verbinden met een brede waaier aan materialen.

Het resultaat is een serene ruimte door de implementatie van verschillende materialen.

Bron: Joris Ide
Deel dit artikel:
Contacteer Joris Ide
Onze partners