Dekton® SilverKoast: lumineuze sereniteit uit de Stille Oceaan

© Cosentino
© Cosentino
© Cosentino
© Cosentino

Licht zoals alleen Californië het heeft – Cosentino brengt met haar nieuwste collectie SilverKoast de betovering van de Stille Oceaan binnen handbereik. Een heldere reeks van 2 dessins in telkens 2 verschillende Dekton®-uitvoeringen: Malibu en Salina als gepolijste optie en Laguna en Marina als velvet-variant. Vier nieuwkomers met een knipoog naar iconische klassiekers als Carrara en ivoorwit marmer, en met de immer vertrouwde Dekton®-technologie.

Verfrissende eenvoud

Dessins Malibu en Laguna, in respectievelijk gepolijste en velvet-uitvoering, tillen eenvoud naar een hoger niveau. Geïnspireerd op het witte zand van de Stille Oceaan en de schitteringen van het water in de Californische zon, brengen Malibu en Laguna verfrissing in een eindeloze reeks toepassingen.

Het warme design met witte achtergrond waarop een diepgaand spel van korte adertjes loopt, past moeiteloos in allerlei soorten interieurs en exterieurs.

Klassieke puurheid

Ook het tweede design uit de Dekton® SilverKoast-collectie blinkt uit in minimalistische eenvoud. Met wellicht de zuiverste weergave van natuursteen, zijn Marina en Salina niet het meest schreeuwerige ontwerp uit het Cosentino-aanbod, maar zeker wel opvallend veelzijdig.

De witte achtergrond met koele, grijze aders – gecreëerd met de zoutpatronen op de grijze rotsen als inspiratiebron – matchen dankzij de klassieke Carrara-look met elk denkbaar materiaal in elke mogelijk denkbare ruimte.

Bron: Cosentino
Deel dit artikel:
Onze partners