Ding mee naar de Bauwelt Prize 2013

De Bauwelt Prize 2013 is een competitie die openstaat voor architecten en landschapsarchitecten over heel de wereld, zowel individuen als teams. Ze geldt voor alle ‘First Work’ categorieën, van het interieurdesign van winkels en ketens tot prototypische constructies, van publieke woonprojecten tot het herstructureren van een publieke ruimte en tot tijdelijke interventies. De deadline voor inzenden van projecten is 22 oktober 2012.
De Bauwelt Prize 2013 is een competitie die openstaat voor architecten en landschapsarchitecten over heel de wereld, zowel individuen als teams. Ze geldt voor alle ‘First Work’ categorieën, van het interieurdesign van winkels en ketens tot prototypische constructies, van publieke woonprojecten tot het herstructureren van een publieke ruimte en tot tijdelijke interventies. 

De enige voorwaarden zijn dat de inzending het eerste werk betreft dat de inzender onder zijn of haar eigen verantwoordelijk heeft gerealiseerd, en dat het afgewerkt is na 15 oktober 2009. Alle winnende projecten en een selectie van andere inzendingen zullen gepubliceerd worden in Bauwelt 1-2.2013 en getoond op het BAU 2013 op de beursterreinen in München van 14 tot 19 januari. De deadline voor inzendingen is 22 oktober. Voor meer informatie, zie hier.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage