DOCOMOMO Belgium organiseert excursie naar De Grote Post in Oostende

DOCOMOMO Belgium, het Belgisch comité voor de documentatie en conservatie van gebouwen, sites en buurten van de Moderne Beweging, start het jaar met een excursie naar Oostende op zaterdag 20 april. De vereniging bezoekt het voormalige postgebouw van architect Gaston Eysselinck (1945-1953), dat sinds december 2012 weer toegankelijk is voor het publiek.
DOCOMOMO Belgium, het Belgisch comité voor documentatie en conservatie van gebouwen, sites en buurten van de Moderne Beweging, start het jaar met een excursie naar Oostende op zaterdag 20 april. De vereniging bezoekt het voormalige postgebouw van architect Gaston Eysselinck (1945-1953), dat sinds december 2012 weer toegankelijk is voor het publiek.
De Grote Post, Oostende (Foto: Christoph Van Couteren)


Ter gelegenheid van de renovatie & restauratie door B-architecten en het bureau Arsis van De Grote Post in Oostende, organiseert DOCOMOMO Belgium lezingen, gevolgd door een discussie met de restauratie- en renovatiearchitect. Daarna wordt een bezoek gebracht aan het nieuwe cultuurcentrum De Grote Post onder leiding van onze gastsprekers. De dag wordt afgesloten met een presentatie over en een bezoek aan het stadhuis van Victor Bourgeois (1954-1961). Praktische informatie vindt u hier.
Deel dit artikel:

Onze partners