dormakaba stelt nieuw gamma inbraakwerende en energiebesparende automatische schuifdeuren voor

De nieuwe ST PRO Green van dormakaba met innovatieve ES PROLINE schuifdeuraandrijving zijn thermisch gescheiden, energiebesparende automatische schuifdeuren met standaard, WK 2 of zelfs WK 3 inbraakbeveiliging en conform de geldende normering.

Bij de materiaalkeuze en tijdens het hele productieproces van de schuifdeuren wordt rekening gehouden met energie-efficiëntie en een optimaal behoud van grondstoffen. De smalle profielen zijn thermisch gescheiden en kunnen met driedubbele beglazing een UD-waarde (warmtedoorgangscoëfficiënt) tot 1,0 W/(m2K) behalen.

Het systeem is geschikt voor enkel- en dubbelvleugelige systemen met en zonder vluchtwegfunctie en er kunnen doorgangsbreedtes tot 3.000 mm worden gerealiseerd. De krachtige ES PROLINE aandrijving kan deurvleugels met een gewicht tot 400 kg verplaatsen. Ook de lange levensduur van de aandrijvingen, getest en gecertificeerd met 1,5 miljoen cycli, draagt bij aan de duurzaamheid van de deur.

De sensoren voor de activering en beveiliging van de automatische schuifdeur kunnen in de afdekkap van de aandrijving geïntegreerd worden, waardoor storende aan- of opbouwdelen worden vermeden.

Met de Door Pilot app kunnen de deurfuncties via smartphone of tablet ingesteld worden en kan de deurstatus via de Health Check functie gecontroleerd worden.

Bron: dormakaba
Deel dit artikel:
Onze partners