Drie nieuwe DESSO tapijtcollecties

Tarkett, internationale marktleider in innovatieve oplossingen voor vloerbedekking, lanceert drie nieuwe DESSO tapijtcollecties. De nieuwe DESSO Linon collectie is geïnspireerd op de tijdloze aantrekkingskracht en tactiliteit van onregelmatig geweven stoffen. DESSO Resonance is een opvallend vloerdesign dat zich leent voor grote ruimten met een maximale aantrekkingskracht. En DESSO Harvest is geïnspireerd door wuivende korenvelden en een landelijke omgeving.

Ontdek DESSO Linon

De DESSO Linon-lijn is maar liefst 18 kleuren sterk. De eenvoud die deze textiele toepassing zo veelzijdig maakt, komt tot uiting in de negen natuurlijke nuances, terwijl de rest van het kleurenpalet in staat stelt om speelsere routes voor zonering uit te proberen.

Gedempte oudroze kleuren, mauves en lichtblauw gaan gepaard met grijze en andere neutralen. Door slim gebruik van kleur en textuur wordt een zacht, huiselijk tafereel gecreëerd met een gastvrije, geraffineerd-informele uitstraling.

 

Ontdek DESSO Resonance

DESSO Resonance is beschikbaar in zes zorgvuldig geselecteerde subtiele kleuren.

Resonance is een eerbetoon aan de schoonheid van organische beweging in de natuur. Of de eindgebruiker er nou een rimpeling in het water, een luchtwerveling of een landschap vanuit de hoogte in ziet – de esthetische uitstraling mag er wezen.

 

Ontdek DESSO Harvest

Tarkett maakt slim gebruik van een tweekleurig garen om de sfeer op te roepen van wuivende korenvelden en een landelijke omgeving, die de inspiratie vormden voor Harvest. Elke tegel in het assortiment verschilt van de volgende en de contrasterende kleuren geven een ongekende diepte. Het eindresultaat weerspiegelt de mooie onregelmatigheden die in de natuur te zien zijn.

Een assortiment van 9 neutrale grijze en beige tinten aangevuld met 3 organische accentkleuren (in totaal 12 opties) geven een subtiel palet en een schat aan configuraties.

De tapijttegel is een gestructureerde lussenpool van 50x50 cm. Gebruik de tegel in één enkele kleur of in twee of meer kleurschakeringen voor effect en om slimme zones aan te brengen bij installatie. Harvest kan ook worden gecombineerd met effen tegels in complementaire kleuren om de beweging op intrigerende wijze te onderbreken.

Bron: Tarkett
Deel dit artikel:
Onze partners