Duco lanceert nieuwe gamma zonweringen met schuifdeuren

Duco biedt een nieuw gamma zonneweringen met schuifdeuren aan: de Ducoslide-zonnewering. De zonwering kan ook als natuurlijke airco functioneren door via nachtkoeling 's nachts koele lucht naar binnen te halen. Verder moet de Ducoslide ook de privacy ten goede komen.
Duco biedt een nieuw gamma zonneweringen met schuifdeuren aan: de Ducoslide-zonnewering. De zonnewering heeft verschillende functies. De voornaamste functie is uiteraard de zon en de warmte tegenhouden. Daarnaast kan de zonnewering ook als natuurlijke airco functioneren. Wie ’s nachts de koelte binnenlaat, kan die ’s anderendaags binnenhouden door zijn zonnewering toe te schijven. Op die manier houdt je je huis koel zonder energie te verbruiken. Bovendien biedt een zonnewering ook meer privacy op je balkon.


Zonneweringen bieden schaduw, koelte en privacy.


Het kader en de lamellen van de Ducoslide-zonneweringen zijn vervaardigd uit alumunium. Je kan kiezen uit drie soorten schuifsystemen: het eenvoudige schuifsysteem, het symmetrische schuifsysteem en het telescopische schuifsysteem. Die drie verschillende systemen kunnen op één enkele gevelwand toegepast worden zonder het design van de gevel te verstoren.


De lamellen en het kader van de Ducoslide-zonneweringen zijn vervaardigd uit aluminium

Deel dit artikel:
Onze partners