Duco plaatst DucoScreen Front 150 en Top-roosters in de kijker

DucoTop 60 ZR AK+.
DucoTop 60 ZR Inbouw.
Inbouwdetail DucoScreen Front 150.

Tijdens Polyclose stelt Duco Ventilation & Sun Control (stand 1438) zijn laatste vernieuwingen op het gebied van ventilatie en zonwering aan het publiek voor. Zo zal het bedrijf overwegend aandacht besteden aan zijn DucoScreen Front 150, aan de bestaande en vooral de nieuwe uitvoeringen binnen zijn gamma van Top-roosters.

Onzichtbare doekzonwering

De DucoScreen Front 150 is volledig nieuw in het gamma textielzonwering. Duco ontwikkelde dit gemotoriseerde buitenzonweringsysteem speciaal voor onzichtbare plaatsing in de spouw. Het kan volledig vanaf de buitenzijde geplaatst en onderhouden worden. Dit maakt het systeem ook perfect toepasbaar in passiefbouwconstructies en is meteen de meest esthetische oplossing bij temperatuuroverschrijding.

 

Stay Top of mind

Met de DucoTop 60 ZR -al dan niet met extra akoestische demping (AK+)- heeft Duco een ventilatierooster met variabele diepte (68-188 mm) voorhanden dat zich achter slag OP elk raamprofiel integreert, wat zorgt voor een zo goed als onzichtbare plaatsing. Dit type rooster kan ook verkregen worden in een elektronisch gestuurde variant op basis van CO2-meting (TronicTop 60) of zelfs met interne voorverwarmingsstrip voor een ultiem comfort (ClimaTop 60).

Daarnaast werd de DucoTop 60 ZR aan een grondige update onderworpen. Zo is dit ventilatierooster niet enkel optioneel verkrijgbaar met buitenkap voor toepassing in (kust)gebieden die sterk onderhevig zijn aan wind en water. Ook is de DucoTop 60 ZR voortaan uitgerust met een rubberstrook aan het klepeindstuk voor een betere lucht- en waterdichtheid bij de blowerdoortest.

Om overventilatie in brede raampartijen te vermijden, kan de DucoTop 60 ZR Dummy als esthetische oplossing fungeren. Dit schijnventilatierooster wordt net als de DucoTop 60 ZR op het raamkozijn geplaatst en heeft hetzelfde uitzicht als het ventilerende rooster. Op die manier zorgt de DucoTop 60 ZR Dummy voor een uniform gevelbeeld, en dit zowel binnen als buiten.

Deel dit artikel:
Onze partners