Duco stelt nieuwe, onzichtbare doekzonwering DucoScreen Front 150 voor

De Belgische ventilatieproducent Duco heeft een doekzonwering ontworpen die netjes achter de spouwmuur in te werken is. Het gemotoriseerde buitenzonweringsysteem DucoScreen Front 150 laat zich volledig vanaf de buitenzijde plaatsen en onderhouden. 

Passiefbouw en renovatie

Met de DucoScreen Front 150 betreedt Duco de passiefbouwmarkt: aangezien er geen ventilatie op het raam is, is het perfect toe te passen in een passiefbouwproject. Ook voor renovaties die mikken op hoge isolatiewaarden is de nieuwe screen een goede optie. De knappe inwerking in de spouwmuur is natuurlijk ook mooi meegenomen.

 

Stormvast

Het DucoScreen Front 150-systeem is verkrijgbaar in een stormvaste FIX-uitvoering van Duco. De doekbuis is dan 78 mm groot in diameter. Standaard is de doekbuis 63 mm groot. De unit kan een Sergé- of Soltisdoek van Duco oprollen tot een maximale hoogte van drie meter.

Bij de renovatie van het Sint-Franciscuscollege in Heusden-Zolder werden reeds 99 systemen geïnstalleerd. Met dit nieuwe product profileert Duco zich als een geduchte partner voor renovatie- en passiefbouwprojecten.

Deel dit artikel:
Onze partners