DucoBox Reno: de slimme keuze voor duurzame renovatie

DucoBox Reno, een vaste waarde op de Nederlandse markt, verovert nu ook de Belgische markt. Dit compacte ventilatietoestel, specifiek ontworpen voor de renovatiemarkt, garandeert een snelle installatie. De renovatiebox maximaliseert niet alleen de efficiëntie, maar ook de energiewinst dankzij intelligente sensoren en vraagsturing.

Elke woning profiteert van slimme renovatietechnieken. DucoBox Reno past perfect in dit plaatje van 'slim renoveren'. Deze unit maakt woningen gezonder, verlaagt energiekosten en verbetert het energielabel. Dit sluit naadloos aan bij de doelstellingen voor energiezuinig wonen in alle soorten woningen. De handige kopieerfunctie maakt de unit ook ideaal voor renovatie van appartementen.

Snel en efficiënt

DucoBox Reno is de meest compacte centrale ventilatiebox op de markt die elke bestaande unit kan vervangen. Met zijn hoogte van 20 cm is het toestel niet alleen eenvoudig weg te werken, maar ook naadloos in te regelen omdat het deksel niet hoeft verwijderd te worden. Snel én efficiënt dus.

Slimme kopieerfunctie

Met de slimme kopieerfunctie onderscheidt DucoBox Reno zich binnen seriematige bouw. Instellingen van vergelijkbare woningen kunnen zo in no-time worden overgezet. Minder gedoe voor de installateurs, en meer tijd voor koffie.

Maximale energie-efficiëntie

Energie besparen? DucoBox Reno doet het met een energiezuinige ventilator en standaard vochtigheidsmeting. De vraagsturing kan nog verfijnder dankzij een snel te monteren Plug & Play CO2-boxsensor. Verder aanvullen doe je met modulair toe te passen bedieningen en ruimtesensoren.

Makkelijk te onderhouden

DucoBox Reno vereenvoudigt het onderhoud dankzij een beperkt aantal onderdelen. De motor en ventilator zijn ontworpen voor snelle reiniging, wat de algehele levensduur van het systeem verbetert.

Bron: DUCO
Deel dit artikel:
Onze partners