Eco-brick van Wienerberger nu verkrijgbaar in diverse nieuwe kleuren

De gekende Eco-brick van Wienerberger beschikt nu over nog meer esthetische troeven dankzij de introductie van diverse nieuwe kleuren uit het aanbod gevelstenen van Terca en Desimpel. Ontdek de nieuwe tinten op Batibouw in Hal 5, stand 309.
De gekende Eco-brick van Wienerberger beschikt nu over nog meer esthetische troeven dankzij de introductie van diverse nieuwe kleuren uit het aanbod gevelstenen van Terca en Desimpel. Ontdek de nieuwe tinten op Batibouw in Hal 5, stand 309.
De Eco-brick is lichter en 3,5 cm smaller dan een traditionele gevelsteen en neemt daardoor 30% minder ruimte in, waardoor er meer plaats vrij komt om te isoleren. Heel interessant als u streeft naar een laag E-peil of naar een nog energiezuinigere renovatie bij na-isolatie langs de buitenzijde.
De Eco-brick is niet alleen smaller maar ook lichter. Daardoor is er minder energie nodig voor de productie en het transport. Bovendien wordt de gevelsteen in het nieuwe kleurengamma lokaal vervaardigd met plaatselijke grondstoffen.

    Met de introductie van de nieuwe kleuren is een Eco-brick eens te meer beschikbaar voor elke stijl en voor elk gewenst kleurenpallet.

Meer info vindt u hier terug.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage