ecobeton water technologies gaat partnership aan voor afwateringsproducten

Het Italiaanse Gridiron heeft door de fusie met ecobeton water technologies de erkende kwaliteit van zijn afvoergoten, dank zij meer dan 25 ervaring, tot een hoger niveau getild. Gridiron kan bogen op een meer dan uitzonderlijke productkwaliteit door enkel de allerbeste grondstoffen te verwerken. Daaraan gekoppeld vormt het zeer brede aanbod aan roosters en grilles een grote toegevoegde waarde; onder druk geplooid plaatstaal, geperste of gedruklaste maasroosters, gietijzeren of inox roosters, naar ieders wens.

Gridiron is de enige producent ter wereld die voor de afwatering met drie productoplossingen in verschillende materialen op de markt komt: in beton, polymeerbeton en ABS. Gridiron produceert echter ook zelf zijn grilles, roosters en randprofielen, niet alleen voor eigen gebruik, maar ook voor enkele vooraanstaande spelers in de Europese markt. Gelet op de gelijklopende bedrijfscultuur, de commerciële visie en de passie voor water hebben Gridiron en ecobeton water technologies een partnership opgestart. Het resultaat van deze samenwerking is een zeer uitgebreid aanbod van verschillende afvoergoten in diverse belastingsklassen, met een zeer brede waaier aan mogelijkheden voor roosters en grilles.

 

Over Gridiron

Gridiron is een familiale onderneming met een totaal personeelsbestand van ongeveer 150 personen. In de voorbije tien jaar heeft Gridiron meer dan 1.200.000 lm afvoergoten verkocht.  Voor de meer dan 50 verschillende modellen van afvoergoten houdt Gridiron steeds een minimum voorraad van tweehonderd stuks aan. Maatwerk is mogelijk, niet alleen voor wat betreft de goten, maar ook voor de roosters. Enkele belangrijke recente referenties in Europa: het Allianz Stadion in Nice, de luchthavens van Roma Fiumicino en Bologna Marconi, het Londense British Museum, City Ringen in Kopenhagen, de Tivat luchthaven in Montenegro, enzovoort.

Deel dit artikel:
Onze partners