Ecobeton water technologies lanceert innovatief stadsmeubilair

Ecobeton water technologies is voornamelijk gekend om zijn complete, technische, decentrale oplossingen en diensten voor hemelwater en afvalwater, waarmee zij een antwoord biedt op de hedendaagse maatschappelijke vraagstukken met betrekking tot buffering, infiltratie en debietremming van hemelwater, kortom concepten die rekening houden met de  veranderende klimatologische omstandigheden. Recent werd haar gamma voor de inrichting van begraafplaatsen compleet vernieuwd. In dat kader, het creëren van een meerwaarde voor steden en gemeenten, lanceert ecobeton water technologies een onderscheidend gamma stadsmeubilair.

Met CYRIA heeft ecobeton water technologies een partner gevonden met niet alleen een breed gamma aan solide kunstobjecten met een ziel, maar is zij daarenboven een partnership aangegaan die aanleunt bij hun filosofie en bedrijfscultuur. Centraal staat het creëren van een emotie, een sfeer en een visie op en in een eigen(wijs) universum.

In de samenwerking met Cyria om hun creaties exclusief te verdelen in de Benelux, wil ecobeton water technologies een aanzet geven voor een frisse, vernieuwende kijk op het invullen van de openbare ruimte, een meerwaarde voor de overheden en een tool voor de ontwerper, designer, architect en ingenieur.

Cyria vertelt over zichzelf: “De aanpak bij Cyria wordt vooral bepaald door onze achtergrond in design. Esthetiek en vooral durf zijn volgens ons de hoekstenen van een degelijk creatieproces: enkel zo kan de schoonheid van een object het functionele overstijgen. Wij zoeken de projectie van het ongrijpbare in de creatie van elk uniek stuk. Elk geproduceerd meubelstuk is het resultaat van onze verbeelding, waarbij wij vanuit een uitzonderlijk standpunt op een eerlijke en toch eigenwijze manier onze visie op schoonheid aan de omgeving willen doorgeven.”

 

Stad tot leven

“De leefwereld van Cyria brengt de stad tot leven. Door toevoeging van een eigen poëtische interpretatie wordt het unieke karakter van iedere locatie benadrukt om het potentieel ervan te laten doordringen. Onze elementen integreren zich respectvol in het stedelijk landschap, benadrukken de rijkdom ervan en nodigen uit tot dialoog. Ze vormen een uitnodiging om de ruimte opnieuw te bekijken en in te vullen, een symbiose tussen mens, meubel en omgeving. De meubelstukken zijn niet alleen kunstwerken, maar zijn bakens van synergie.”

Deel dit artikel:
Contacteer ecobeton water technologies
Onze partners