Een nieuwe douchebeleving met Top Showerline van ACO

ACO Exclusive Shower brengt met de Top Showerline een zeer luxueuze douchegoot op de markt. De douchegoot is niet alleen een onontbeerlijk deel van de steeds populairder wordende inloopdouche, de Top Showerline is ook trendy, met een ruime keuze uit patronen in roosters en afdekkingen en met de ‘lightline’ LED verlichting, die de douche een oplichtende wellness-touch geven.

ACO Exclusive Shower brengt met de Top Showerline een zeer luxueuze douchegoot op de markt. De douchegoot is niet alleen een onontbeerlijk deel van de steeds populairder wordende inloopdouche, de Top Showerline is ook trendy, met een ruime keuze uit patronen in roosters en afdekkingen en met de ‘lightline’ LED verlichting, die de douche een oplichtende wellness-touch geven.Een douchegoot, de strakke uitlijning in de moderne inloopdouche

Het woord douchegoot is op korte termijn een begrip geworden in de badkamer. De architect, de aannemer en de particulier hebben de trendy betegelde inloopdouche en de voordelen naar onderhoud ontdekt. Met dit concept wordt afstand gedaan van de ouderwetse, niet gebruiksvriendelijke en weinig esthetische ‘douchebak’. Inloopdouches vormen één geheel met de rest van de badkamer. Interessant ook mensen die minder goed te been zijn: er is geen vervelend opstapje.

    

    

Inox designroosters en afdekkingen uit glas

Met de Top Showerline brengt ACO Exclusive Shower een heel luxueuze douchegoot op de markt. Het materiaal  van deze uitvoering bestaat uit hoogstaande, elektrolytisch gepolijste hoogglansafwerking inox. Bovendien zijn de gebruikte materialen, inox en glas, de meest hygiënische materialen die er bestaan. Er zijn 8 roostervarianten: de inox designroosters 'Wave', 'Quadrato' en 'Flag', de betegelbare 'Tile'-versie, de volle 'Solid'-variant en de afdekkingen in zwart, grijs of wit glas.
 
    


LED-verlichting

De verlichte douchegoot accentueert het modieuze design van de inloopdouche en brengt een rustgevende wellness-sfeer in de badkamer. De 3 designroosters van de Top Showerline-reeks, 'Wave', 'Quadrato' en 'Flag', kunnen snel en eenvoudig voorzien worden van een 'lightline' LED-verlichting. Aqua-sensoren doen de LED's oplichten zodra er voldoende water in de douchegoot komt. Het samenspel van het hoogkwalitatieve designrooster uit inox met de LED’s zorgt voor een totaal nieuwe douchebelevenis. 4 kleuren zijn beschikbaar: blauw, rood, groen en een exclusieve 'regenboog'-uitvoering. De LED’s doven na enkele minuten uit, wanneer als men de douchekraan sluit en het water verdwijnt.


LED verlichting in 'Flags' roostervariant

De verlichting is makkelijk te plaatsen: de LED's worden waterdicht in de douchegoot geïntegreerd, ook al is deze reeds geplaatst. 2 compacte, herlaadbare modules worden aan de onderkant van het rooster geklikt en schijnen naar binnen in de douchelijn. De bevestigingspinnetjes klemmen het rooster in de douchegoot. Er komt geen elektrische bedrading en de verlichting werkt op laagspanning. Aan een gemiddelde van 15 minuten doucheplezier per dag gaan de batterijen zes maanden mee, alvorens ze te herladen met de meegeleverde lader.
 

Deel dit artikel:
Onze partners