Eenvoudig te installeren inbouwthermostaten voor bad en douche

Hansgrohe breidt zijn Select-reeks uit met vijf inbouwthermostaten ‘ShowerSelect’ die perfect op de iBox universal passen. Niet alleen handig voor de installateur: de Select-reeks introduceert immers ook een intuïtieve bedieningswijze in de badkamer. Met één druk op de knop switch je tussen stralen en bedien je hoofd- en handdouche, of baduitloop.
Hansgrohe breidt zijn Select-reeks uit met vijf inbouwthermostaten ‘ShowerSelect’ die perfect op de iBox universal passen. Niet alleen handig voor de installateur: de Select-reeks introduceert immers ook een intuïtieve bedieningswijze in de badkamer. Met één druk op de knop switch je tussen stralen en bedien je hoofd- en handdouche, of baduitloop.
Doordacht design

Wie graag elke centimeter benut, kiest voor inbouw. Met hun vierkante basis van 157 mm passen de vijf verschillende inbouwthermostaten in elk tegellegpatroon. Je bedient hand-, hoofddouche of baduitloop via een eenvoudige druk op de knop. De grote, duidelijke symbolen zorgen ervoor dat je intuïtief weet wat je aan het doen bent.

    De Select-knoppen maken mensen met een verminderd gevoelsvermogen of zicht het leven makkelijker. De temperatuur regel je met de slanke cilindrische bedieningsgreep. De kleine pin laat toe de gewenste warmtegraad met precisie in te stellen, zelfs met ingezeepte handen.

    Vijf versies, één inbouwlichaam

De vijf nieuwe ShowerSelect-thermostaten gaan van eenvoudig – een aan/uit-functie voor een enkele douche – tot heel gesofisticeerd: de bediening van een hoofddouche met verschillende straalsoorten en een handdouche. Wat ze gemeenschappelijk hebben, is dat ze allemaal gebruiksklaar zijn voor installatie op de iBox. Je kunt dus snel en eenvoudig een bestaande iBox-installatie upgraden met ShowerSelect.
De iBox universal van Hansgrohe is een inbouwsysteem dat voor alle standaard- en thermostaatoplossingen kan worden gebruikt. Op de multifunctionele iBox kun je meer dan tweehonderd toepassingen van zowel Axor als Hansgrohe installeren. Het inbouwlichaam is ook geschikt voor zestien functionele oplossingen, van een enkelvoudige douche en een thermostatische bad- en douchemengkraan tot hoofddouches met verschillende straalsoorten.


Deel dit artikel:

Onze partners