EeStairs verwerkt gouden trappen in interieur

Er is iets heel bijzonders aan de kleur goud. Als je aan een staaf goud denkt, denk je aan de geldwaarde ervan. Maar goud heeft vele andere waarden - vooral zijn esthetische waarde. Daarom kan goud een belangrijke kleur zijn in het interieur, of het ontwerp van belangrijke architectonische kenmerken. Wist u dat goud een van de internationale trendkleuren van 2021 was? EeStairs speelde hierop in met enkele trapprojecten.

Toen EeStairs zijn trap van 1m2 ontwierp en perfectioneerde, werd ervoor gezorgd dat de stalen paal en de radiale treden in de fabriek in elke RAL-kleur kon worden afgewerkt, ook in een gouden poedercoating. De ruimtebesparende trappen verlichten probleemloos krappe hoeken en leiden stijlvol naar de bovenliggende verdieping.

 

Opstaan van een gouden ellips

In het Londense advocatenkantoor van Bird & Bird plaatste EeStairs een opvallende trap die het middelpunt vormt van de ontvangstruimte. De goudbronzen afwerking van de leuning en balusters geeft de elliptische trap een warme visuele en voelbare gravitas. Dit komt de architectonische kwaliteit van de trap, ontworpen door MCM Architecture, ten goede.

 

Een vleugje glitter in een boetiekhotel

Ook in Londen, in het One Blackfriars Hotel, is de trap naar boven vanaf de receptie voorzien van een goudkleurige balustrade. Die kleur, en de glanzende balusters, voegen een extra niveau van visuele stijl toe. De trap werd ontworpen door Powerstrip Studio en Simpson Haugh Architects

Bron: EeStairs

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage