Efficiënter vergaderen met Arthur Holm monitor en Evoko Room Manager van BIS

BIS, specialist in audiovisuele & ICT totaaloplossingen voor presentatie-, informatie- en communicatieruimtes zal op de beurs architect@work twee nieuwe producten voorstellen: Arthur Holm, een monitorlijn integreerbaar in vergadertafels, en Evoko Room Manager, een touch display om lokaalbezetting te beheren.

BIS adviseert, ontwerp, realiseert en onderhoudt ruimtes waarin audiovisuele & ICT totaaloplossingen een centrale plaats innemen, zoals in presentatie-, informatie- en communicatieruimtes. BIS is m.n. gespecialiseerd in het realiseren van zowel dynamische als complexe AV & ICT solutions,  conference systemen en digital signage oplossingen (narrowcasting), gecombineerd met een doordacht programma technische services. Op de beurs architect@work zal BIS twee nieuwe producten voorstellen: Arthur Holm, een stijlvolle monitorlijn integreerbaar in vergadertafels, en Evoko Room Manager, een touch display om lokaalbezetting te beheren.

Evoko Room Manager, touch display om lokaalbezetting te beheren

Evoko Room Manager is een elektronisch hulpmiddel bij het reserveren en beheren van de verschillende ruimtes binnen een organisatie. Hierdoor heeft men altijd en overal inzicht in de bezetting en beschikbaarheid van ruimtes, zodat men dubbele lokaalboekingen en onnodige onderbrekingen tijdens lopende vergaderingen kan voorkomen. Evoko Room Manager is een touch display toestel dat eenvoudig te installeren en te gebruiken is, aangezien het volledig in Microsoft Outlook geïntegreerd kan worden. Zodoende is er geen extra server nodig en hoeft er geen nieuwe software geïnstalleerd te worden. Doordat Evoko Room Manager in Microsoft Outlook geïntegreerd is, heeft iedereen ook meteen toegang tot en inzicht in de planning van de ruimte(s). Dit maakt het voor de gebruikers mogelijk om ook vanachter de PC een ruimte te reserveren, een meeting te annuleren en de gereserveerde vergadertijd aan te passen. De wijzigingen worden direct in Outlook en op het aanraakgevoelige scherm van de Room Manager getoond. Het is natuurlijk ook mogelijk om even langs de vergaderruimte te lopen en ter plekke reserveringen en wijzigingen door te voeren. De beschikbaarheid van een ruimte is op afstand zichtbaar door led verlichting.Arthur Holm, een stijlvolle monitorlijn integreerbaar in vergadertafels.

De Arthur Holm inclineerbare en opklapbare monitor met zijn massief aluminium behuizing biedt een elegante oplossing voor integratie in vergadertafels. De monitor kan naar behoefte eenvoudig in de tafel opgeborgen worden of eruit geschoven worden. 

 

 

Deel dit artikel:
Onze partners