Èggo stelt nieuwigheden voor tijdens de virtuele editie van Batibouw

Met de vinger aan de pols van de laatste trends en tegemoetkomend aan de noden van de klant stelt èggo naar jaarlijkse gewoonte haar nieuwste collecties en ontwerpen voor om elke ruimte in de woning in te richten en te personaliseren. Dit jaar wordt het accent gelegd op meubels met textuur, voor kamers met karakter.

Daarnaast zorgt een ingetogen en sober design met finesse voor een serene sfeer. Het gebruik van edele materialen zorgt voor een natuurlijke toets en eigentijdse uitstraling. Èggo geeft een overzicht van de nieuwigheden voor 2021 die worden voorgesteld tijdens de eerste virtuele editie van Batibouw.

Mat en gestructureerd

In de keuken blijft een (extra) matte meubelafwerking verleiden. Naast matzwart en matbordeaux is het gamma extra matte èggo-frontpanelen nu ook verkrijgbaar is wit en zandkleur. Deze twee nieuwe afwerkingen zorgen voor een lichte, frisse uitstraling in de keuken.  De ‘anti-vingerafdrukken’-toepassing zorgt ervoor dat deze matte afwerking niet enkel eigentijds, maar ook onderhoudsvriendelijk is. 

Voor wie die wat meer diepte en reliëf willen creëren in zijn of haar keuken, presenteert èggo haar drie nieuwe textuurafwerkingen voor meubelfronten:

- WALNOOT, zorgt zowel bij de afwerking van het werkblad als de meubelfronten zorgt voor een karaktervolle, ruwe uitstraling. Gecombineerd met andere donkere afwerkingsmaterialen voor een - solide totaallook of met lichte materialen voor een mooi contrast in de keuken.  

- VETRA, geeft de illusie van een glazen afwerking en combineert op een subtiele wijze diepte en lichtreflectie, vergelijkbaar met antraciet inox. 

- TERA-beton, is nu ook beschikbaar in een warme bruingrijze kleur als aanvulling op de vier reeds bestaande kleuropties, zijnde wit, grijs, antraciet en zwart.  

Strak en verfijnd  

Een sobere en strakke stijl is dit jaar meer dan ooit de trend in het interieur. Èggo beseft dit en voorziet een verfijnde afwerking voor haar meubels. Het werkblad en de zijpanelen krijgen een afgeslankte uitvoering. En ook de hoogte van de plinten van de opbergmeubels wordt aangepast.

Zuiver en licht

De grote trend in de keuken van vandaag en morgen op vlak van huishoudelektro is volgens èggo het geïntegreerde afzuigsysteem in de kookplaat. Zoveel discreter dan de klassieke dampkap, zorgt deze met een sobere, minimalistische uitstraling voor een strakke stijl in de keuken, zonder in te boeten op vlak van prestatie. Bovendien is het een zeer praktische oplossing aangezien er geen luchtafvoer voorziend moet worden.

Gastronomische accessoires, zoals de geïntegreerde koffiemachine en wijnkast, zijn populairder dan ooit in de keuken. Ze vervolledigen niet enkel het èggo-huishoudelektrogamma, maar maken ook integraal deel uit van de keukeninrichting. Discreet maar altijd bij de hand wanneer nodig. De finishing touch? De volledig matzwarte mengkraan in het èggo-assortiment die, assorti met de spoelbak, perfect past in een designinterieur.

Opbergoplossingen op maat

De uitstraling van een woning wordt niet enkel bepaald door het ontwerp van de leefruimte en keuken. Ook de inrichting van de slaapkamers speelt hier een belangrijke rol. Èggo breidt haar gamma accessoires en opbergsystemen op maat uit, voor een nog persoonlijkere inrichting van het interieur. Dankzij de slimme opbergruimtes afgewerkt met een afgeschuinde zijde blijft er geen enkele centimeter onbenut. Bovendien zorgt de mogelijkheid tot discreet ingewerkte verlichting in de meubels voor een perfecte zichtbaarheid zonder steeds de hoofdverlichting aan te hoeven doen.  

Zachtheid in de badkamer 

2021 markeert de terugkeer van de gebogen lijnen. Èggo werkt haar maatkast- en badkamermeubilair daarom af met zachte rondingen die voor een vloeiende en natuurlijke elegantie in de badkamer zorgen. 

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage