EPB-roadshow doet Vlaanderen aan

Sinds de EPB-regelgeving in 2006 van start ging, is het bouwlandschap volledig veranderd. Daarom doorkruist de EPB-Roadshow Vlaanderen met interessante topics, toegelicht door onder meer architecten en energiespecialist Luc Dedeyne. De opleiding is bestemd voor EPB-verslaggevers, architecten, bouwkundig ingeieurs, studiebureaus en bouwbedrijven. De organisatie is in handen van Syntra, in samenwerking met Daikin, Wienerberger, Ventilair, Caparol en Deceuninck

Op 5 gastlocaties in Vlaanderen worden telkens 5 topics gegeven voor ontwerpers en EPB-verslaggevers. Elke avond wordt een algemeen EPB-thema toegelicht door architect en energiespecialist Luc Dedeyne. Daarna volgt een uiteenzetting van een gastheer, telkens een bouw gerelateerd bedrijf, over zijn inspanningen in functie van de EPB-wetgeving. De avonden zijn specifiek gericht naar en op niveau van de doelgroep.

Topics die aan bod komen zijn: ventliatie, raamprofielen & buitenschrijnwerk, gevelisolatie, verwarmingsketels & warmtepompen en baksteenbkouwknopen bij de afwerking van schil, dak en muur. 

Het programma, informatie over de locaties en de inschrijfmodule vindt u hier terug. 

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage