Exclusief architectenevent Stand out from the Crowd bindt strijd aan tegen conformisme

Op 21 april bundelen Pergo, ARLU en Siniat de krachten in de strijd tegen het conformisme. En dat wordt gevierd met een exclusief evenement. Zin om je te laten inspireren en je creativiteit een nieuwe boost te geven? Schrijf je dan nu nog in en maak straks opnieuw het verschil. Jij bent anders. Je kiest niet altijd de makkelijkste weg. Je hebt je eigen stijl en identiteit. Net als onze sprekers. Laat hen je inspireren, (re)mix dit met jouw persoonlijke stijl en je ontwerpen creëren straks beslist buitengewone sensaties. Interieurarchitect Francis Billiet en Peter Galle van Neverland Decors (Tomorrowland, Disneyland, Plopsaland) zetten je op weg.

Peter Galle van Neverland Decors

Neverland snapt als geen ander hoe magie te brengen door design. De whaw!-decors voor Tomorrowland, Plopsaland en Disneyland en vele anderen creëren niet alleen een sfeer, maar een beleving voor de toeschouwer. Ze weten als geen ander: conformisme is een killer. De laatste jaren komt ook steeds meer de vraag vanuit winkels, musea en winkelcentra om een totaalbeleving te creëren, een ruimte voor experience.

Neverland werkt daarom nauw samen met architecten om een antwoord te kunnen bieden op deze nieuwe trend. Stof genoeg dus voor een boeiende speech over hoe je creatieve concepten vertaalt naar een haalbare uitvoering met een hoog wauwgehalte.

 

Francis Billiet

Een inrichting met een ziel creëren, dát is wat architecten doen volgens Francis Billiet. Als interieurarchitect streeft hij ernaar een meerwaarde te creëren voor elk op maat gemaakt interieur. Dit door clichés te vermijden en experimenteel te werk gaan. Elke opdracht is uniek, net zoals elke klant. Zijn motto: minimalistisch denken door maximalistisch te ontwerpen.

Francis Billiet werkt sinds 1999 als freelance interieurarchitect voor BVDL architecten waar hij verantwoordelijk is voor de afdeling interieur, daarnaast heeft hij zijn eigen bureau FRAAN interieurarchitecten. Sinds enkele jaren is hij lid van het externe jurypanel van St. Lucas Gent voor de afstudeerrichting interieurvormgeving.

 

Beperkte plaatsen

Aangezien de plaatsen beperkt zijn, is inschrijven verplicht. Dat doet u hier.

Deel dit artikel:

Onze partners