Extra sessie Elektrische installaties voor vandaag en morgen

In december organiseerde BVA reeds een workshop onder de titel Handen uit de mouwen: Elektrische installaties voor vandaag en morgen. Wegens het grote succes hebben zij nogal wat geïnteresseerden moeten teleurstellen. Deze mogelijke kandidaten krijgen nu een herkansing aangezien dat de workshop op dinsdag 20 maart hernomen wordt.
In december organiseerde BVA reeds een workshop onder de titel Handen uit de mouwen: Elektrische installaties voor vandaag en morgen. Wegens het grote succes hebben zij nogal wat geïnteresseerden moeten teleurstellen. Deze mogelijke kandidaten krijgen nu een herkansing aangezien dat de workshop op dinsdag 20 maart hernomen wordt. Ook dit keer krijgt u als architect de kans om zelf, eigenhandig te experimenteren met aspecten van hedendaagse elektrische installaties.

BVA is hiervoor te gast in de vestiging van NIKO, Industriepark West 40 in Sint-Niklaas.


Programma
 
15u00            Onthaal
 
15u30            Start Workshops

Workshop: Programmeren Niko Home Control
Tijdens deze introductie wordt de werking van de programmeersoftware van Niko Home Control kort toegelicht. Je ziet meteen hoe eenvoudig het is om een plattegrond te tekenen en per ruimte de gewenste functionaliteiten als verlichting, verwarming, ventilatie… in te vullen en aan te passen.


Workshop: Monteren van ledstrips
Ervaar zelf hoe makkelijk Niko ledstrips zich laten monteren. Dankzij hun uniek en gepatenteerd plug-and-play connectiesysteem is verkeerde montage onmogelijk. Je kunt de strips per 10 cm op lengte knippen, hoeken en bochten overbrug je onzichtbaar met connectoren. Zo creëer je een continue lichtlijn over om het even welke lengte.


Workshop: Monteren van Niko Mysterious in gipskarton
Niko Mysterious, de onzichtbare reeks schakelmateriaal van Niko, wordt vlak met de muur ingebouwd. Deze reeks nodigt uit om creatief te zijn. Als een kameleon neemt het schakelmateriaal de kleur van de muur aan. Je kunt het overschilderen, behangen maar ook inbouwen in hout, marmer, baksteen … . In deze workshop wordt gedemonstreerd hoe je hem naadloos in gipskarton inwerkt.


18u30            Nabespreking met een hapje en drankje
 

De deelname aan de vormingssessie is gratis, maar inschrijven is verplicht. Reserveren kan via deze link. Om praktische redenen wordt het aantal deelnemers beperkt tot de eerste 50 inschrijvers. Na verwerking van de gegevens wordt uw inschrijving per email bevestigd.

Aangezien er per workshop slechts een beperkt aantal deelnemers kan toegelaten worden, is het voor ons erg belangrijk dat de beschikbare plaatsen ook effectief ingevuld worden. Wij vragen u dan ook met aandrang om enkel in te schrijven indien u zeker kan deelnemen en ons minstens drie dagen op voorhand te verwittigen als het dan toch onmogelijk blijkt dit engagement na te komen. Wegblijvers die niet tijdig verwittigen, zullen een kostennota van 25 euro ontvangen.
Deel dit artikel:

Onze partners