Fixscreen Minimal: in 3 stappen naar het juiste product

© Renson
© Renson
© Renson
© Renson

Ontzorgen. Dat is waar Renson als zonweringsspecialist op focust met z’n nieuwe ‘Fixscreen Minimal totaalassortiment’. Geen ‘ad hoc’ oplossingen meer met kokers of andere extra stukken, maar montagegemak voorop dankzij onder andere nieuwe beugels en zijgeleiders in het gamma. Ondersteuning ook met combinatieoplossingen voor vliesgevels en minimalistische ramen, gebaseerd op goedgekeurde tekeningen die tot stand kwamen in samenwerking met high end merken als Vitrocsa, SkyFrame, PanoramaH en Reynaers.

Het maakt van Renson een geschike partner die met je meedenkt om windvaste doekzonwering efficiënt en snel gemonteerd te krijgen op eender welk type raam. Met het nieuwe Fixscreen Minimal gamma heeft het daarvoor al het nodige in huis.

Van beugels tot een nieuw assortiment zijgeleiders voor minimalistische ramen. Welk type geleider de installateur precies nodig heeft, kan hij bovendien via enkele eenvoudige stappen bepalen aan de hand van de overzichtstabel in de nieuwe B2B brochure voor Fixscreen Minimal MS7 en online via de Renson professional portal.

Met de recentste toevoeging van de ‘Large Curtain Wall 50’ uitvoering aan het Fixscreen Minimal gamma, is nu zelfs windvaste doekzonwering beschikbaar voor vliesgevels tot 6 m hoog. Zowel voor standaard vliesgevels als voor de combinatieoplossing met de Reynaers ConceptWall 50 komt deze Fixscreen in aanmerking.

combinatietekeningen overnemen

Technische tekeningen, bestekteksten en alle nodige accessoires vermijden dat elke installatie handenvol tijd kost. Tegelijk ontzorgt Renson de hele bouwkolom. Want ook als architect kan je de combinatietekeningen gewoon overnemen, zonder puzzel- of denkwerk en met zekerheid van slagen.

Enkele getuigenissen uit het veld:

  • Kristof Torck (Torck zonwering): "Dat doekkast en zijgeleiders apart gemonteerd kunnen worden, maakt het heel praktisch voor onze monteurs, want dat scheelt een pak in het gewicht van grote doeken."
  • Luc Boonen (Boonen zonwering): “Met zijgeleiders even breed als de raamprofielen, is zelfs op minimalistische ramen van de achteraf geïnstalleerde screens amper iets te zien.”
  • Brecht Timmerman (NV Timmerman): “Met Fixscreen Minimal gaat Renson echt wel een stap verder dan de concurrentie, niet enkel qua design maar ook op het vlak van montage. Men denkt mee met de installateur, om ons het leven makkelijker te maken.”
  •  Luc Beneens (Beneens): “Renson gaat met onze feedback aan de slag om hun producten nog te verbeteren. Zo zijn ze de concurrentie altijd een stap voor. De Fixscreen Minimal is daarvan een mooi voorbeeld, met een grote meerwaarde op structurele gevels en minimalistische ramen, niet alleen esthetisch maar ook qua montage. Zo zorgt het nieuwe Connect&Go systeem voor een betere en snellere montage van de doekrol.”
  • Corneel Schepens (architectenbureau Schepens): “Dankzij dit nieuwe type vliesgevel doekzonwering konden we toch kiezen voor slanke gordijngevelprofielen. Dat zowel zijgeleiders als doekkasten van de zonwering volledig weggewerkt zijn in de gevel, komt de detaillering alleen maar mee ten goede.”

Bekijk ook deze video.

Bron: Renson
Deel dit artikel:
Contacteer Renson
Onze partners