Flos verlicht vanop de wand met Thin LED

Flos, het bedrijf dat wijd en zijd bekend staat omwille van zijn specialisatie inzake verlichting en alles wat dat met zich meebrengt, brengt via de wand het licht in de woonkamer. Dit gebeurt via de Thin LED, een wandverlichtingstoestel met LED dat voor een indirecte verlichting zorgt.
Flos, het bedrijf dat wijd en zijd bekend staat omwille van zijn specialisatie inzake verlichting en alles wat dat met zich meebrengt, brengt via de wand het licht in de woonkamer. Dit gebeurt via de Thin LED, een wandverlichtingstoestel met LED dat voor een indirecte verlichting zorgt. Dit toestel bezit een superzuivere optische aluminiumreflector. Dit heeft als effect dat de lichtbron een lichtspreiding van 120° bezit.

                                                 
Dit wandverlichtingstoestel bezit een aliminiumreflector, waardoor het licht veel beter kan worden verspreid


Veilige wandverlichting

De gedrukte bedrading bestaat uit verbonden modules met dubbele koppelstukken door zilveren contacten. Dit zorgt voor een veilige toevoer van energie en vermijdt mogelijke schade die zou kunnen veroorzaakt worden tijdens de vervaardiging van het product. Het gepatenteerde lichtemissiesysteem zorgt er tenslotte voor dat de lichtprestatie zeer hoog ligt en dat voor de gebruiker het licht optimaal en zeer comfortabel verdeeld wordt. Het product is ontworpen door Metis Lighting en zou naar eigen zeggen makkelijk te bevestigen en te verschuiven zijn dankzij de aanpassingen rond de as.

Deel dit artikel:
Onze partners