Freshfields: open ruimtes versterkt door vloerbekleding

Tetris Belgium heeft een vernieuwing gegeven aan het Freshfields kantoor in Brussel en hiervoor werd gekozen voor een combinatie van de iD Inspiration 55 en DESSO Desert van Tarkett.

Tetris Belgium ging de uitdaging aan om het kantoor van Freshfields een indrukwekkende vernieuwing te geven. Na een verhuizing binnen het gebouw beschikte Freshfields over vier aaneensluitende verdiepingen en was het de wens om hier een vloeiend ontwerp te realiseren dat de verdiepingen zou verbinden met elkaar.

Om het concept in de praktijk door te vertalen werd gekozen voor een combinatie van DESSO Desert tapijttegels en iD Inspiration 55 luxe vinyltegels in verschillende tinten.

open ruimtes

DESSO Desert benadrukt het gevoel van wijde, open ruimtes dankzij zijn subtiele gelaagde, organisch ontwerp. Met een kleurenpalet bestaande uit natuurlijke tinten en levendige kleuren, sluit deze tapijttegel goed aan op de iD Inspiration 55. Deze luxe vinyltegel is beschikbaar in op de natuur geïnspireerde kleuren en thema’s en is ontwikkeld voor commerciële ruimtes met matig tot intensief gebruik. De combinatie van een grijze tint DESSO Desert en een natuurlijke eiken tint voor de iD Inspiration, geven de ruimtes een natuurlijke en vloeiende sfeer.

Bron: Tarkett
Deel dit artikel:
Onze partners