Futureproof ventileren met de Zehnder ComfoRoof MX

In België zijn veel woningen, scholen en (kleine) bedrijven uitgerust met een Zehnder dakventilator. Kijk je omhoog, dan zie je waarschijnlijk de Zehnder MX op daken staan. Deze generatie dakventilatoren was zijn tijd altijd al ver vooruit, en de nieuwe ComfoRoof MX is nu al klaar voor de toekomstige eisen aan dakventilatie.

Ontdek het installatie- en gebruiksgemak van de ComfoRoof MX:

  • Drie uitvoeringen: met drie uitvoeringen en vier groottes biedt de ComfoRoof MX voor elke situatie ventilatievolume.
  • Inregelen via telefoon: de dakventilatoren kunnen gemakkelijk via een telefoonapp worden ingesteld, wat zorgt voor snelheid en gemak.
  • Gericht op duurzaamheid: met de ComfoRoof MX Move-Up focussen we op duurzaamheid. De behuizing blijft staan, alleen de motor-vleugel combinatie wordt vervangen.

Duurzame innovatie met comforoof mx move up

Dankzij de uniforme maatvoering van alle generaties Zehnder dakventilatoren, kan met de Move Up variant eenvoudig en duurzaam geüpgraded worden. De oude motor-vleugel combinatie wordt verwijderd en vervangen door de Move Up, waarbij de bestaande behuizing en dakopstand hergebruikt worden. Dit bespaart tijd, energie en materialen.

Meer over ComfoRoof MX

De ComfoRoof MX biedt een oplossing voor iedere ventilatiesituatie. Gemakkelijk in te stellen en breed toepasbaar. Met een assortiment dat luchtdebieten tot 5750 m³/h aankan en toepasbaar is in industriële, commerciële en residentiële omgevingen, garandeert de ComfoRoof MX altijd een comfortabel binnenklimaat. Kies voor een stille, energie-efficiënte en hoogwaardige dakventilator: kies voor de ComfoRoof MX.

Bron: Zehnder
Deel dit artikel:
Contacteer Zehnder Group Belgium
Onze partners