Gedetailleerde werfbegeleiding bij E-Board gevelisolatie

De doe-het-zelf markt zit in de lift, maar toch is de drempel om het zelf te plaatsen soms te hoog. Daarom wil Vandersanden Group aan meer doe-het-zelvers de kans geven om hun energiekosten drastisch te verlagen. De fabrikant pakt uit met een unieke werfbegeleiding bij het E-Boardsysteem

Sinds 2011 biedt Vandersanden Group de verbouwer een handig en duurzaam isolatiesysteem in combinatie met steenstrips. E-Board bestaat uit hoogwaardige isolatieplaten en steenstrips die de doe-het-zelver of de aannemer gemakkelijk kunnen plaatsen.

Dankzij het nieuwe ondersteuningspakket kan de verbouwer zijn woning zelf isoleren en renoveren, maar geniet hij toch van voldoende professionele ondersteuning gedurende het hele renovatieproject.

Maarten Leën, Business Development Manager bij Vandersanden Group:  “Doe-het-zelvers die voor E-Board kozen, kregen al ondersteuning aan de hand van een uitgebreide montagehandleiding. Maar we willen hierin verder gaan. Wij streven ernaar dat elke E-Boardwerf een succes is. We willen in samenwerking met onze exclusieve E-boardpartners een complete werfbegeleiding aanbieden.”

 

Wat houdt het ondersteuningspakket van E-Board precies in?

 • Twee halve dagen werfbegeleiding, waaronder een halve dag vóór de aanvang van de werken en een halve dag na het plaatsen van de isolatie
 • Gratis calculatie van alle benodigdheden voor uw woning.
 • Telefonische hulplijn: de klant kan gedurende zijn renovatie steeds gratis beroep doen op telefonische ondersteuning. Indien extra hulp nodig is op de werf, kan dat tegen een bepaald uurloon.
 • Gedurende heel het renovatietraject krijgt de doe-het-zelver ondersteuning van één contactpersoon.
 • Mogelijkheid tot huren van mobiele of permanente stellingen
 • Mogelijkheid om voegwerk uit te geven aan een professional
 • Mogelijkheid tot een verlaagd BTW-tarief
 • Premiebegeleiding

 

Drie nieuwe kleuren in baksteengamma Vandersanden Group  

Vandersanden Group stelt op Batibouw drie nieuwe gevelstenen voor, geschikt voor wie in het moderne of hedendaagse genre een genuanceerde baksteen zoekt.

De gevelsteen van uw woning is veruit één van de belangrijkste keuzes in het bouwproces. De kleur van de gekozen baksteen is doorslaggevend voor de look van een gevel of huis. Vandersanden Group pakt uit met een uitgebreid gamma van meer dan 100 gevelstenen, in verschillende kleuren, formaten en texturen.

De drie nieuwe bakstenen:

 • Lima: een wit-ivoorkleurige baksteen met zachte grijs-bruine schakeringen
 • Rega: een lichte metaalgrijze baksteen met witte en grijze nuances
 • Brama: een beige-grijze gevelsteen met tinten van donkergrijs en bruin-grijs tot zwart

 

 

U vindt E-Board ook op Batibouw, hal 5, stand 207. 

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage