Geïntegreerde oplossingen voor een vlottere en slimmere People Flow

Stel u een gebouw voor dat weet waar u naartoe gaat van zodra u binnenkomt en u naar de gewenste bestemming brengt. Met de nieuwe People Flow Intelligence-oplossingen wordt dit volgens KONE allemaal werkelijkheid.

Het uitgebreid aanbod van flexibele KONE People Flow Intelligence-oplossingen omvat naast toegangscontrole- en bestemmingsoplossingen ook communicatie- en monitorsystemen voor de bewaking van installaties.

Naadloze integratie

People Flow Intelligence-oplossingen optimaliseren de  mensenstroom vanaf de ingang van het gebouw tot de eindbestemming van de passagier. Dit wordt mogelijk gemaakt via de verbetering van de gebruikerservaring in combinatie met nóg efficiëntere en functionelere systemen. Daarnaast worden People Flow Intelligence-oplossingen naadloos in gebouwbeheersystemen geïntegreerd. Ze pakken de belangrijkste mondiale trends en uitdagingen van de groeiende steden aan en bieden een efficiënte, veilige en duurzame manier om zich binnen gebouwen te verplaatsen.

Het People Flow Intelligence-portfolio is continu in ontwikkeling. Hieronder een overzicht. 

KONE Access-oplossingen

  • Schaalbaar toegangscontrolesysteem dat liften met alle toegangspunten van het gebouw verbindt met inbegrip van turnstiles en automatische deursystemen.

KONE Bestemmingsoplossingen

  • Gebruiksvriendelijk wegwijssysteem dat de individuele passagiers een lift toewijst die hen vervolgens naar hun gewenste verdieping brengt.
  • Een mobiele applicatie van KONE die gebruikers toelaat een lift op te roepen met behulp van hun smartphone.

KONE informatie-oplossingen

  • Multimediacontent en via het internet aangeboden informatie die met de KONE-informatieschermen worden weergegeven om de passagiers doorheen het gebouw nog beter wegwijs te maken.

KONE monitoringoplossingen

  • Monitoringsysteem dat u volledige controle biedt over uw lift- en roltrapinstallaties vanaf één of meerdere locaties.

 

Meer info vindt u hier terug. Via deze weg kan u KONE contacteren. 

Deel dit artikel:

Onze partners