Gewikt en Gewogen: B-architecten over de Olympus Mobility App

Voor de verplaatsing van medewerkers naar verschillende werven over het land, was B-architecten op zoek naar een eenvoudige manier om te reizen. De keuze viel uiteindelijk op de Olympus Mobility App, een applicatie die verschillende diensten bundelt en zo verplaatsingen eenvoudig mogelijk maakt. Architect Klaas Adriaensen wikte en woog de app.

Waarom heb je voor dit product gekozen? Wat gaf de doorslag?

Gezien onze uitbreiding naar 3 steden en 3 locaties in Antwerpen zelf, werd het steeds moeilijker om medewerkers eenvoudig een manier aan te bieden om op hun werf te geraken. Vroeger deden we dit met losse Cambio kaarten en individuele railpassen, nu is het voor elke medewerker eenvoudig om in de app een dienst te kiezen om zich zo te verplaatsen. Wij zijn van mening dat onze architecten zo eenvoudig en zo duurzaam mogelijk naar een werf of klant moeten kunnen gaan, wat ook kàn met Olympus Mobility.


Wat zijn achteraf gezien de sterke punten van het nieuwe product?

Minder administratief gedoe en efficiënter op de werf geraken voor onze architecten.

 

Zijn er bepaalde elementen of details die nog voor verbetering vatbaar zijn?

De app staat nog in zijn kinderschoenen (hoewel de lijst met beschikbare diensten erg uitgebreid is). Vaak zijn er nog te veel stappen nodig om effectief een dienst te kunnen boeken. De app wekt vaak frustraties op (gedoe met pincodes, logins en niet-koppeling met onze interne projectnummers). De reporting achteraf zou ook nog beter kunnen om een beter inzicht als bedrijf te krijgen op de effectieve kosten.


Zijn er bepaalde dingen waar een architect rekening moet mee houden als hij/zij dit product wil gebruiken in een project?

Niet echt, dienst boeken en pendelen maar.

 

Voor welk type projecten is dit product vooral interessant en voor welke projecten minder interessant ?

Alle projecten. Het is vooral interessant voor onze medewerkers…

 

Ligt de prijs van dit product hoger of lager dan traditionele alternatieven?

Men gebruikt een faire abonnementsprijs, waarbij mensen die niet gebruik maken van de dienst slechts 1.70 Euro betalen voor een maand.

Deel dit artikel:
Onze partners