Graphic Concrete technologie toegepast op bedrijfsgebouw in Veurne

In Veurne heeft Enjoy Concrete een originele bijdrage geleverd aan de afwerking van een bedrijfsgebouw. De betonpanelen van de fa├žade werden door middel van de Graphic Concrete technologie van een afbeelding voorzien. Architectuurburo Govaert en Vanhoutte zorgde voor de creatieve uitwerking.
In Veurne heeft Enjoy Concrete een originele bijdrage geleverd aan de afwerking van een bedrijfsgebouw. De betonpanelen van de façade werden door middel van de Graphic Concrete technologie van een afbeelding voorzien.

Enjoy Concrete werd hiervoor bijgestaan door architectuurburo Govaert en Vanhoutte. Zij hebben de omgeving op een creatieve manier in het gebouw verwerkt. De nabijgelegen vaart en bomenrij wordt, dankzij de Graphic Concrete technologie, afgebeeld op de façade van het bedrijfsgebouw.

Hoe werkt de techniek precies? Eerst is de bomenrij vastgelegd op foto. Dan is de foto bewerkt door de architect. Daarna heeft Graphic Concrete de foto op een membraan gedrukt. Dit membraan is vervolgens in de bekisting van Enjoy Concrete verwerkt, met een van een afbeelding voorzien betonpaneel als resultaat.

Deel dit artikel:
Onze partners