'Hang rond' in deze buitengewone Peruviaanse luchtbellen

Avonturiers hebben vanaf nu nog een bijkomende reden voor een bezoek aan de Peruviaanse Andes. Een reisorganisatie uit Peru, Natura Vive, biedt een luxe overnachting aan op 120 meter boven een Incastad, in glazen cocons. Bezoekers kunnen toegang krijgen tot de 'Skylodge' door de berghelling op te klauteren. Tijdens het verblijf kan je je overgeven aan een heerlijk ontbijt en een gastronomisch diner met wijn.

Luxe in klein formaat

Elk van de drie huisjes is ongeveer 60 vierkante meter groot en bevat vier bedden, een eetkamer en een badkamer. Er kunnen telkens 8 personen slapen. De suites hebben een uitzicht van 300 graden op de majestueuze Heilige Vallei. De capsules zijn gemaakt van ruimtevaartaluminium en weerbestendig polycarbonaat.

Claustrofobie? Geen reden tot paniek. Er zijn zes vensters en vier ventilatiekanalen die een comfortabele sfeer garanderen en de veiligheid wordt gewaarborgd doordat de uitgang zich in het bovenste deel van de cocon bevindt.

Elke suite heeft een eigen badkamer gescheiden van de slaapkamer, compleet met ecologische toilet en wastafel, hoogwaardige matrassen, katoenen lakens, kussens en dekbedden. De koepel heeft ook gordijnen voor de privacy van de nieuwsgierige blikken van passerende condors.

De hele ervaring kost €270 per persoon.

 

Bron: Archdaily

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage