Harol stelt lamellendaken Vision en Opera voor

Patio Modulosky.
Patio Ram.
Umbris.
Umbris.
Vision Lignano.
Vision Giusta.
Opera.
Patio Modulo Sky.
Patio Ram Class.
Umbris Opera.
Umbris Opera.
Umbris Opera.

Genieten van je terras of stukje tuin als een buitenkamer, het hele jaar door? Op die vraag biedt Harol een antwoord met zijn gamma Buitenleven. De laatste nieuwe telgen in deze reeks zijn de lamellendaken Vision en Opera. 

Uitbreiding gamma lamellendaken

Het Harol gamma Buitenleven kan je opdelen in 3 types van (dak)oplossingen, afhankelijk van de noden en wensen van de gebruiker. Dat gaat van het traditionele roldoek als perfecte zonwering (de losstaande Duostore of de aan de gevel bevestigde terrasoverkapping TR830) tot het regenbestendige vouwdak (gamma PATiO) en het technisch vernuft van het lamellendak.Daarmee ben je beschermd tegen neerslag én zet je het zonlicht en de (verkoelende) luchtstroom volledig naar je hand. HAROL breidt nu het gamma lamellendaken uit met 2 nieuwe modellen, Opera en Vision, om in te spelen op elke bouwwens en elk budget.

 

Vision

Het nieuwe instapmodel Vision is een stevige maar verfijnde aluminium constructie die het terras tot een buitenleefruimte maakt. De lamellenstand kan je via afstandbediening van 0° tot 140° naar wens regelen. Aanbouw, losstaand of een grote oppervlakte overspannen: de modulaire constructie kan in de lengte en de breedte oneindig worden uitgebreid. De Vision is standaard beschikbaar in wit, met als opties alle RAL- en breed gamma structuurlakkleuren, de zon- wind-, en regensensor, dimbare RGB-ledverlichting, glazen schuifwand, vaste wand met screendoek en verwarming.

 

Opera

Een trapje hoger op de comfortladder staat model Opera. Bij dit model zijn geïntegreerde verticale windvaste screens mogelijk. De poten zijn uitgerust met de nodige opties om meteen of op een later tijdstip strakke, windvaste screens toe te voegen. Net als de Vision zijn er tal van opties: keuze uit alle RAL- en breed gamma structuurlakkleuren , zon- wind-, en regensensor, dimbare RGB-ledverlichting, glazen schuifwand, vaste wand met screendoek en verwarming. De Opera is ook standaard beschikbaar in wit.

 

Umbris

Model Umbris is maatwerk tot op de millimeter, dankzij het fijne laswerk in plaats van standaardmodules. Nieuwigheden in 2015 zijn kaders in het dak bekleed met vaste houten of vaste aluminium lamellen en de mogelijkheid om een steunpoot te vervangen door een kader met vaste houten lamellen voor een fraaiere look. Op het vlak van verlichting kan je voorbereiding pendelverlichting laten installeren en zijn geïntegreerde dimbare ledverlichting zowel in de lamellen of het kader mogelijk. Op maat gemaakte, regen- en vlekbestendige gordijnen voor jouw buitenkamer zijnVanaf dit jaar ook mogelijk op het model Umbris. Verder zijn er de gebruikelijke comfortopties: elektrische bediening voor verlichting, sensoren, verwarming, geïntegreerd soundsystem, ... Model Umbris is standaard beschikbaar in alle RAL- en een breed gamma structuurlakkleuren om zo het perfecte verlengstuk van de woning te vormen, in lijn met de architecturale stijl.

 

Vouwdaken: de PATiO collectie

Anders dan lamellendaken kunnen vouwdaken helemaal open. Zo stem je met een druk op de knop het regen- en UV-bestendige dakdoek perfect af op de zonne-intensiteit of neerslag: dicht, halfopen of helemaal open voor overvloedig zonlicht. Op Batibouw werd de nieuwe architecturale PATiO RAM al voorgesteld, met zijn gebogen dakstructuur en schuine voetpalen. Andere nieuwkomer is de RAM Class (met geïntegreerde dakgoot) en het vrijstaande model PATiO MODULO SKY. Met zijn doek voor zeer grote oppervlakten ideaal voor commerciële ruimten en horeca-oplossingen. Ook werd op Batibouw de mogelijkheid tot dimbare RGB-ledverlichting geïntegreerd in de doekprofielen geïntroduceerd. Deze optie is toepasbaar op alle Patio-modellen.

 

PATiO MODULO SKY: robuust in stijlvolle eenvoud

Beschermd tegen de zon, wind en hemelwater. Typerend voor de Modulo Sky zijn de standaard gebogen geleiderprofielen, zelfdragende structuur en de geïntegreerde gootprofielen. De vrijstaande aluminium constructie kan zijdelings met screens worden afgesloten en heeft een uitval van 12 meter bij een breedte tot 6 meter. Regenwater wordt onmerkbaar via de palen afgevoerd. Enkel met motorbediening safety box sky RTS of IO.

 

Langer genieten van terras of tuin

“Steeds meer mensen willen langer en intenser genieten van hun terras of tuin,” zegt marketing manager Isabelle Wintmolders van Harol. “Het is meer dan een trend, het is een nieuwe levensstijl: de leefruimte binnen wordt naar buiten doorgetrokken. En daar willen we met ons gamma Buitenleven het verschil maken: méér doen dan enkel de zon te weren. De Harol productkernwaarden - veiligheid, comfort, design en energie-efficiëntie – komen dan ook uitvoerig terug in de vele opties, de accessoires en het architecturaal design. Deze toegevoegde waarde vertaalt zich in een letterlijke meerwaarde voor de woning.”

Deel dit artikel:
Onze partners