Helioscreen ontwerpt nieuw oprolbaar binnenscreen voor grote glasoppervlakken

Hedendaagse gebouwen hebben vaak grote glaspartijen om zoveel mogelijk daglicht binnen te brengen. Voor de extra grote ramen lanceert Helioscreen Projects, een divisie van Hunter Douglas Belgium, nu de EOS 500. Dit oprolbare binnenscreen, dat op maat gemaakt wordt, combineert lichtregelende en thermische eigenschappen met een strak design.
Hedendaagse gebouwen hebben vaak grote glaspartijen om zoveel mogelijk daglicht binnen te brengen.  Voor de extra grote ramen lanceert Helioscreen Projects, een divisie van Hunter Douglas Belgium, nu de EOS 500.  Dit oprolbare binnenscreen, dat op maat gemaakt wordt, combineert lichtregelende en thermische  eigenschappen met een strak design.

Stevig en strak

Het nieuwe zonweringssysteem is speciaal ontworpen voor grote ramen.  Het is dus niet langer nodig om meerdere stroken zonwering naast elkaar op te hangen.  De aluminium installatiesteunen, die voor de nodige stevigheid zorgen, hebben een gestroomlijnd design dat de esthetische kwaliteit van het raamontwerp niet in het gedrang brengt. 

Om naadloos te passen in elke ruimte, worden de EOS 500-screens op maat gemaakt.  Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kasten en alle componenten zijn verkrijgbaar in wit, grijs en zwart.  Bovendien is er keuze uit een selectie van meer dan twintig verschillende doeken, inclusief verduisterende, die beschikbaar zijn in verschillende kleuren en openingsfactoren. Eenvoudig in installatie en gebruik

De EOS 500 is zeer gebruiksvriendelijk.  De oprolbuis is extra stevig, zodat ook grote breedtes zonder problemen op- en afgerold kunnen worden.  De screen kan manueel bediend worden, met een bolketting of slingerstang, of elektrisch, al dan niet met afstandsbediening.  De elektrische uitvoering is voorzien van een extra stille motor.

Ook de installatie is erg eenvoudig dankzij de veerbelasting.  Mocht er toch iets misgaan en de screen scheef op de muur terechtkomen, dan kan dit nog steeds gecorrigeerd worden door middel van de ingenieuze leveller.  Bij de koppeling van meerdere onderrails is het tenslotte mogelijk om deze te verbinden met een uitlijningsplaatje, dat zorgt dat alle onderrails mooi in één lijn liggen.

    
Deel dit artikel:
Onze partners