Het Facilitair Bedrijf wint ASSIVER Sluitsteen 2017

Het Facilitair Bedrijf wint de ASSIVER Sluitsteen 2017. Dat maakten Centrum Duurzaam Gebouwbeheer en Assiver bekend op het evenement Sustainable Building Academy in Flanders Expo Gent. De ASSIVER Sluitsteen zet een persoon of organisatie in de bloemen die een verbindende rol speelt tussen de verschillende schakels van de bouwketen. 

Het Facilitair Bedrijf legt de lat hoog binnen zijn eigen werking en is steeds bereid om zijn kennis te delen door het geven van lezingen en opleidingen, het ontwikkelen en beschikbaar stellen van allerlei tools, enzovoort.

 

ISO 50001-label

Het Facilitair Bedrijf biedt professionele ondersteuning aan de entiteiten van de Vlaamse overheid en levert hen de volgende diensten: vastgoed, bouwprojecten, huisvesting, catering, schoonmaak, aankoop, logistiek, drukwerk, ICT, informatiemanagement. Zeker op het gebied van bouwen en gebouwbeheer legt Het Facilitair Bedrijf de nadruk op kwaliteit en best practices. Een team van professionals waakt voortdurend over die kwaliteit en heeft daarbij niet enkel oog voor technologie en kosten, maar kadert die aspecten binnen een globale duurzame benadering. Zo behaalde Het Facilitair Bedrijf eerder dit jaar het ISO 50001-label voor energiebeheer van tien gebouwen.

 

Kennis delen

Bovendien staat de organisatie open om kennis en ontwikkelde tools te delen en werkt het actief samen met verschillende organisaties die de kwaliteit van het bouwen en het gebouwbeheer willen verhogen. De ASSIVER Sluitsteen 2017 werd tijdens de Sustainable Building Academy uitgereikt aan dhr. Eric Smeets, teamhoofd technisch gebouwenbeheer bij het Facilitair Bedrijf.

 

Sustainable Building Academy

De ASSIVER Sluitsteen 2017 werd uitgereikt op het evenement Sustainable Building Academy in Gent. Ruim 200 bouwheren, aannemers, architecten, studiebureaus en gebouwbeheerders kwamen er luisteren naar een dertigtal sprekers en woonden er een aansprekend debat bij rond Onderhoudsvriendelijk Ontwerpen.

Bron: Bouwen aan Vlaanderen

Deel dit artikel:

Onze partners