Hoe kunnen actieve daken bijdragen tot gezonde en duurzame leefomgeving? Schrijf je in voor webinar

Waarom zou een dak enkel een dak moeten zijn? Waarom niet een plat dak inzetten als groendak, speelplaats, parking, energiedak, stadsboerderij of er een andere relevante functie aan geven? Zo ga je niet alleen de beschikbare ruimte efficiënter gebruiken. Je kan ook een dak creëren met een beperkte of zelfs met een positieve ecologische footprint.  Kom er alles over te weten tijdens het interactief webinar dat FOAMGLAS en Redactiebureau Palindroom organiseren op 17 maart. Inschrijven kan op deze website. De teller staat vandaag al op 105 deelnemers. 

Om ontwerpers en andere bouwprofessionals in te wijden in de basiprincipes van actieve daken, organiseert FOAMGLAS in samenwerking met Redactiebureau Palindroom een gratis interactief webinar. Negen specialisten en ervaringsdeskundigen zullen elk vanuit hun oogpunt, doorspekt met de nodige casestudies, hun expertise rond actieve daken met u delen.

Gastheer voor dit webinar is UAU collectiv. Een ideale gastheer., niet alleen omwille van de sfeervolle setting, maar ook omdat UAU regelmatig actieve daken integreert in zijn ontwerpen (’t Scheep, City Loft en HasHotel in Hasselt, BeMine Beringen, Bikini Berlijn,…. )

Het webinar wordt in goede banen geleid door moderator Rik Neven, zaakvoerder van Redactiebureau Palindroom. De volgende sprekers zullen hun inzichten met u delen: 

Het webinar vindt plaats op donderdag 17 maart van 11 uur tot 12u30 en is gratis live online te volgen, mits inschrijving via deze website. Inschrijven via Linkedin volstaat niet, alleen via inschrijving op de voormelde website ontvang je de link om het webinar te volgen. 

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage