Holcim stelt zijn gamma sierbeton Artevia online voor

Holcim België lanceert met www.arteviabelgium.be een nieuw platform voor de promotie van haar gamma sierbeton Artevia.

Artevia is een gamma sierbeton dat geschikt is voor tal van projecten. Dit gamma werd ontworpen om eigenaars, architecten, ontwerpers en vaklui te helpen om ruimtes te creëren die tegelijkertijd functioneel en elegant zijn. Artevia is een gamma decoratief beton dat werd ontwikkeld om uw binnen- en buitenruimtes in de kijker te zetten en dat erkend wordt voor zijn resistentie, zijn duurzaamheid en zijn onderhoudsgemak.

 

Granuroc® – het eerste gamma op www.arteviabelgium.be

Granuroc® is beton bestemd om ‘gedeactiveerd’ te worden aan het oppervlak (uitgewassen onder hoge druk) voor de realisatie van decoratieve oppervlakken. Granuroc wordt doorgaans geproduceerd met kleurstoffen in de massa en gekleurde granulaten. Dankzij de combinatie hiervan kan een brede waaier van kleuren en texturen gerealiseerd worden om de verbeelding de vrije loop te laten.

 

Toekomstige ontwikkelingen

Dit nieuwe platform moet als inspiratie dienen voor eigenaars, architecten, ontwerpers en vaklui. Het gamma zal stap voor stap uitgebreid worden en gerealiseerde projecten zullen evenwel gedeeld worden op het platform. Holcim wenst op deze manier een netwerk te creëren van architecten en plaatsers om de eindklant beter van dienst te zijn voor de creatie van hun droomprojecten. De plaatsers zullen gevormd worden tijdens de Holcim Academies om een uitstekend resultaat te verzekeren.

Bron: Holcim

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage