Honingraten als inspiratie voor een leien gevel

Honingraten en pantsers van schildpadden zijn de inspiratie voor een designgevel. Cupa Pizzares brengt deze zeshoekstructuur uit als natuurleien gevel. 

Inspiratie uit de natuur

Het CUPACLAD Design Honeycomb-systeem is in de mode. De afgelopen maanden realiseerd CUPACLAD verschillende projecten met een natuurleien gevel, die is geïnspireerd op de natuur.

De toegepaste zeshoek is overal terug te vinden in de natuur: bijvoorbeeld op het pantser van de schildpad en op de structuur van de bijenkorf die vernuftig gebouwd wordt door de bijen. Het team van ontwerpers bij Cupa Pizarras heeft daarin de inspiratie gevonden voor de creatie van het CUPACLAD Design Honeycomb-systeem.

overal toegepast

Er zijn tal van integratiemogelijkheden voor de Honeycomb. Natuurleien is een materiaal dat gecombineerd kan worden met allerlei stijlen, en zorgt voor een elegante toets aan de gevel. Het is niet alleen weggelegd voor moderne projecten. Er zijn dus tal van mogelijkheden met de zeshoekstructuur. 

De afgelopen maanden werd het Honeycomb-model zelfs de toevoeging aan een project in Australië. Dit moderne project werd gebouwd voor een gemeenschap van mensen die een duurzamere levenswijze en een terugkeer naar de natuur nastreven.

Deel dit artikel:

Contacteer CUPA PIZARRAS

Onze partners